EGE EPOCA HOME

Flot og stilrent tæppe som har en flot ensartet vævning og flotte rene farver.

EGE EPOCA HOME

EGE EPOCA HOME

Fås i følgende farver:

EGE Epoca Home Tæppe

  • Ege Epoca Home er et slidstærkt tæppe, der er perfekt til den aktive families behov.
  • Tæppet er slidstærkt og er perfekt til den aktive families behov.
  • Ege Epoca Home er meget rengørings venlig.
  • Kollektionen fås i 8 afdæmpede farver i 400 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 10 års garanti mod gennemslid.
  • Luv/vægt 750 g/m2 i 100 % slidstærkt polyamid.
  • Bestil en gratis tæpperprøve her:
  • https://bolig.ege.dk/vaeg-til-vaeg

Vores Pris pr. m2 299 Kr

Inkl. moms

Vejl. pris 309,-

Levering – 300 Kr

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores Tæppe Monterings Video

Om Ege Epoca Home væg til væg tæppe

Et slidstærkt tæppe, der er perfekt til den aktive families behov. Kollektionen kan bruges i alle rum, hvor hele familien færdes. Epoca Home er fremstillet i 100 % polyamid og fås i 8 afdæmpede farvenuancer i 400 cm bredde. 10 års boliggaranti mod gennemslid. Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning. Luv/vægt 750 g/m2.

Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Gode legetæpper

Når man har børn, er det er en rigtig god idé at vælge et varmt og blødt tæppe til gulvet, da børn tilbringer meget tid på gulvet. Uanset om der leges med dukker eller biler, læses eller tegnes, kan der let gå mange timer, hvor børnene er opslugte af leg på gulvet. Det er derfor vigtigt, at børnene ikke sidder på et koldt og hårdt gulv.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,