ROOMS SUITE LAMINATGULV

Slidstærk laminatgulv i eksklusive planker

ROOMS Suite Laminatgulv Suite 809 Eg, honning

ROOMS Suite Laminatgulv Suite 809 Eg, honning

Fås i følgende dess:

Rooms Suite Laminatgulv

Suite serien er kendetegnet med flotte planker, der alle understeges af en lille fas hele vejen rundt og en overflade der fanger øjet, som var det ægte træ. Velegnet til alle rum, hvor der ønsker planker.

  • Rooms Suite er et flot laminatgulv som ligner originalt trægulv
  • Monteres nemt og hurtigt med G5 Express klik-system
  • Rooms Suite findes i 4 flotte træmønstre.
  • Klasse: 23/32 – AC 4
  • Garanti: 25 år
  • Format: 1380 x 193 x 8 mm
  • Tykkelse: 8 mm.
  • Pakke: 1,73 m2
  • Læs mere eller bestil en vareprøve på:
  • http://www.ditnyegulv.dk/produkter/laminatgulve/suite-laminatgulv

Vores Pris pr. m2 159 Kr

inkl. moms

Vejl. pris  199,-

Levering – 300 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Rooms Suite Laminatgulv

Suite serien er kendetegnet med flotte planker, der alle understeges af en lille fas hele vejen rundt og en overflade der fanger øjet, som var det ægte træ. Velegnet til alle rum, hvor der ønsker planker.

Længe Leve Laminat!

Vores laminatgulvet er ikke kun lette at lægge, de er lette at rengøre, meget slidstærke og til en pris der giver dig mere råderum til resten af de boligindretning. De har et naturligt og eksklusivt udseende og de fås i flere kvaliteter og tykkelser i en bred palet af nuancer, lige fra klassisk og eksotisk træ til sten og spændende, moderigtige mønstre.

GULVET SOM OVERRASKER

VELKOMMEN HJEM

Grus og sjap fra sko, barnevogne, cykler samt et mylder af våde poter og store og små fødder. Entréen er det rum i dit hjem, der er mest udsat for slitage, både på solrige og regnfulde dage. Det kræver et entrégulv, der tåler intensiv brug, og som er let at holde rent.

Vintage Nostalgic Spruce

PERFEKT TIL BÅDE FEST OG FREDAGSHYGGE

Dagligstuen er ikke kun afslapning og hygge. Det er et af de rum i huset, der giver dig de bedste muligheder for at udtrykke din personlige stil med indretning og design.

Barn Oak Praline

HYGGELIGT OG HOLDBART I KØKKENET

Køkkenet er mere populært end nogensinde og i dag konkurrerer det med dagligstuen om titlen som husets vigtigste samlingspunkt., ikke bare til madlavning, mne også når der er noget at fejre.

Vintage Barn Oak

ET GULV SOM ER LET AT ARBEJDE MED

I dag har flere og flere mulighed for at arbejde hjemmefra på fuld tid eller deltid. Her opstår behovet for at skabet et behageligt og praktisk sted at arbejde i hjemmet.

EN NY DAG

… i et nyt, dejligt soverværelse. Drømmer du om et nyt gulv i soveværelset? Lad dig inspirere af den brede palet af mønstre i vores nye kollektion.

SJOVE, HOLDBARE RUM TIL DIG OG BØRNENE

Vores laminatgulve er enkle at lægge, lette at rengøre og lette at skifte ud. Noget der kan være særligt praktisk, når du indretter et børneværelse. I vores sortiment finder du holdbare, lyddæmpende gulve, som er lette at rengøre, og med mønstre, der passer til både småbørn og trendy teenagere.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer laminatgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,