SCREENS

Screens fra Brustor

Få flotte, diskrete og holderbare løsninger.

SCREENS

Også kaldet solgardiner – er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med ruden/vinduet. Når der skal vælges solafskærmning, tænker man oftest på markiser.

Screens forbedre indeklimaet fordi de beskytter mod solvarme og lysreflekser, samtidig med at et rimeligt udsyn bibeholdes. Men der er rigtigt mange gode grunde til at vælge screens – og i nogle tilfælde er det faktisk det eneste rigtige!

Læs mere om Brustor Screens her:

http://www.brustor.com/da/produkter/screens

VÆRD AT VIDE OM SCREENS

Med udgangspunkt i en bred vifte af farver, mønstre, materialer og overfladebehandlinger leverer Minet de færdige skræddersyede løsninger, som passer ind i ethvert hjem både privat og erhverv.

Den udvendige placering af screens gør, at solafskærmningen bliver langt mere effektiv. Solens stråler bliver reflekteret, før de når glasset, så varmen ikke trænger ind i rummet. Tænker du energibesparelse og bæredygtighed, så er valget af en screen oplagt, da dit indeklima bliver meget bedre i forhold til indvendig solafskærmning. Varmen bliver frastødt om sommeren, mens din screen er med til at holde på varmen om vinteren.

Screen betjenes med enten bændel, drejestang eller motor – de kan også styres med solautomatik eller fjernbetjening.

Dugene er brand- og fugtsikre, hvilket giver en løsning med meget lang levetid.

Screens, Brustor

Screens, Brustor

Brustor B-1085 Screen

LODRETTE SCREENS

Kollektionen B-1085 STD screen med en halvrund (B-1085 SR STD) eller firkantet (B-1085 CSTD) kassette, har et kompakt og elegant udtryk. Takket være de små diskrete kassetter passer disse Brustor screens perfekt til enhver facade. Screens’ne fås i fem standardfarver, men kan efter ønske fremstilles i alle RAL-farver.

MULIGHEDER UDVENDIGE SCREENS

De betjenes med en integreret motor eller med en valgfri betjeningsboks og håndsving. Foruden standard screen, tilbydes også en indbygget version. Installationen kan nemt foretages foran på vinduet eller inde i lysningen

STANDARD SCREEN

STANDARD SCREEN

Den forreste skinne med dugen lynes op og ned i sidelisterne. Stoffet forbliver spændt mellem huset og frontprofilen. Standard screens er i modsætning til ZIP-screens ikke forbundet på siderne.

HALVRUND KASSETTE

Et rundt design blødgør de skarpe kanter. Ideel løsning til en tidløs eller mere dekorativ stil. Kassetten yder naturligvis også beskyttelse af markisedugen og komponenterne imod vejr og vind.

FIRKANTET KASSETTE

FIRKANTET KASSETTE

Kassetten giver ikke kun beskyttelse af /markisedugen og komponenterne. Det æstetiske aspekt går man bestemt heller ikke glip af. En lige kassette har et arkitektonisk design, der problemfrit sættes sammen med de mest moderne bygninger.

brustor faldarmsmarkise MOTORISERET

MOTORISERET

De fleste af Brustor screens kan være udstyret med en motor integreret i huset. Det er meget let at styre med en vægkontakt, en Somfy fjernbetjening eller en automatisk solsensor. Valget er dit.

Stof Faldarmsmarkise

STOF

Brustor markiser og screens er udstyret med akrylstof af høj kvalitet. Dette garanterer en høj farveægthed og beskyttelse imod vand og snavs. I Brustor kollektionen kan du vælge mellem hundredvis af akrylstoffer. Tilpas farver og designs så det matcher dit hjem bedst muligt.

Vindmåler

VINDMÅLER

Brustor terrassemarkiser og screens kan udstyres med en vindmåler. Ved voldsomme vindstød aktiverer en sensor motoren, og markisedugen rulles automatisk ind i kasetten. Så kan du være ganske rolig for din markise, også når du ikke er hjemme!

VINDUE STRIBE I TRANSPARANT PVC

VINDUE STRIBE I TRANSPARANT PVC

Ønsker du et transparant PVC-vindue på din screen? Vinduet er let at integrere på tværs af bredden (max. Højde 1,3 m, max. bredde 4 m). Har du brug for endnu mere synlighed, så vælg en transparent screen med Cristal PVC.

windstock, vindklasse 2

VINDKLASSE 2

Brustor markiser i vindklasse 2 modstår vindstyrker på op til 10,8 m/s. Disse vindtætte markiser er udstyret med stærke bevægelige arme og med firdobbelte kabler som er godkendt til de højeste europæiske standarder (CE vind klasse 2).

Hvor langt kører vi:

Vi monterer screens markiser i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,