Slim Fit Kork Vinylgulv

Slidstærk og vandafvisende kork gulv 

Slim Fit Kork - Eg Moskva, XJ9527

Slim Fit Kork – Eg Moskva, XJ9527

Fås i følgende dess:

Slim Fit Kork Vinylgulv

Slim Fit Vinyl Korkgulv er med en vand resistent kerne, og er dermed mere vandafvisende. Med lyddæmpende kork bagside, som giver øget lyd og gang komfort. Med klik-system for nem montering.

Med kork bagside, som giver øget gang komfort og behagelig at gå på. De lange planker giver et flot udseende i boligen. Med kliksystem for nem montering.

Vores pris pr. m2 299 Kr.

Inkl. moms

Vejl. pris 349,-

Levering – 300 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre Tilbud? Så matcher vi prisen!

Korkgulve

Kork er en unik og bæredygtig ressource

Kork er et unikt og usædvanligt råmateriale, som er 100 % naturlig, vedvarende og genanvendeligt. Samtidig har kork desuden både lyddæmpende og støddæmpende egenskaber, og netop derfor er materialet særdeles behagelig som gulvbelægning.

Kork fremstilles af bark, og det betyder, at der ikke skal fældes træer for at producere korken. Derfor er kork et bæredygtigt materiale, som skåner vores klode.

Vinyl Korkgulve Lungo Eg Stockholm CP756

Vinyl Korkgulve Lungo

Hvor langt kører vi:

Vi monterer korkgulve m.m. i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,