TARKETT SOUNDLOGIC

LAMINATGULV

Lyddæmpende og meget slidstærkt laminatgulv

Soundlogic - Plank RUSTIC OAK NATURE Miljø

Fås i følgende farver:

Tarkett SoundLogic Laminatgulv

Udgår!! Der produceres ikke mere!!!

Når lageret er tømt, kan der ikke fås mere!!

SoundLogic er det mest populære gulv med kork akustikbagside. Det giver lyddæmpning både i det rum, hvor det lægges og ud mod de tilstødende rum. Meget nemt at lægge med unifit låsesystemet.

 • Enkelt at lægge med det limfri låsesystem.
 • Nemt at rengøre og holde.
 • Ekstremt slidstærkt og solidt 
 • Leveres med lyddæmpende akustikbagside
 • Tarkett SoundLogic kollektionen findes i 14 flotte mønstre.
 • Hurtig installation uden behov for ekstra underlag
 • Garanti: 20 år i private hjem, 
 • Klasse: 32
 •  Tykkelse: 9 mm.
 • 1,745 M² pr. pakke
 • Finde yderligere information her
 • https://prof.tarkett.dk/da_DK/kollektion-C002191-soundlogic

Pris pr. m2 215 Kr

 Ved køb af min. 20 m2

Min. 98 m2 = 189 Kr

 Ved køb af min. 98 m2

Pr. m2, Inkl. moms

Vejl. Pris 349,-

Levering – 350 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

Leveringstid  gælder både ved afhentning og levering.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Støjsvagt gulv

Tarkett SoundLogic er vores mest støjsvage laminatgulv. Dette gulv er udstyret med en akustikbagside, så der ikke skal lægges et ekstra underlag. Derfor er SoundLogic hurtigere og mere omkostningseffektivt at lægge end mange andre gulve. Det store udvalg i SoundLogic- kollektionen giver mange fine designmuligheder. Her finder du både traditionel 3-stav og 2-stav samt de klassiske planker. Du kan også få et gulv, der føles som et ægte ludbehandlet fyrretræsgulv, og som samtidig er langt mere slidstærkt end originalen. De fleste planker har fasede kanter for at styrke følelsen af et ægte træplanker.

SLIDSTÆRKE GULVE, DER FØLES NATURLIGE

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er flot og fås i mange forskellige stilarter og udtryk til en god pris. Samtidig er det slidstærkt og robust og passer derfor godt til familier med hund og børn.

Tarketts laminatgulve giver dig en naturtro følelse af sten eller trælook. Nærmere et rigtigt trægulv kommer du ikke. Med vores 33 designs og planker i tre størrelser kan du skabe din egen stil og dit eget udtryk med en naturlig struktur eller glatte overflader. Der findes laminatgulve til ethvert behov og enhver smag.

Laminatgulve består af over 80% træfibre, og kan kombineres med gulvvarme. De er lette at lægge med nogle få basisværktøjer. Vi anbe- faler, at du lægger et lyddæmpende underlag, som dæmper lyden og øger komforten. Gulve i kollektionen SoundLogic har indbygget underlag.

Et laminatgulv kan lægges oven på et eksis- terende gulv*, så længe det er fast og plant. Gulvet er nemt at rengøre med støvsuger og fibermoppe.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer laminatgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,