Tarkett Texstyle

Slidstærk, Minimale trykmærker og Stor gangcomfort

Tarkett Texstyle - COTTAGE_STONE, Black Miljø

Tarkett Texstyle – COTTAGE_STONE, Black

Vælge mellem følgende dess:

Tarkett Texstyle Vinylgulv

Texstyle er et vinylgulv med tekstilbagside, som giver øget komfort. Et gulv med to gode sider. Blødere og mere støjsvagt end de øvrige vinylgulve, men mindst lige så slidstærkt og nemt at lægge. Et godt valg til fx køkken, entre og stue.

  • Tarkett Texstyle er et vinylgulv med tekstilbagside, som giver øget komfort.
  • Et gulv med to gode sider. Blødere og mere støjsvagt end de øvrige vinylgulve, men mindst lige så slidstærkt og nemt at lægge.
  • Er meget slidstærkt vinyl gulv og let at rengøre.
  • Tarkett Texstyle er overfladebehandlet med Extreme Protection.
  • Kollektionen fås i 10 forskellige farvenuancer i 200, 300 og 400 cm bredde.
  • 15 års boliggaranti mod gennemslid.
  • Tykkelse: 2,80 mm.
  • Slidlag: 0,35 mm.
  • Læs mere på: http://privat.tarkett.dk/produkter/tarkett-boligvinyl/boligvinyl/texstyle

Online pris pr. m2 239 kr

inkl. moms

Vejl. Pris 309 kr.

Levering – 250 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

 

 

Se vores Vinyl Monterings Video

Tarkett Vinylgulv

Tarkett Texstyle er et vinylgulv med tekstilbagside, som giver øget komfort. Et gulv med to gode sider. Blødere og mere støjsvagt end de øvrige vinylgulve, men mindst lige så slidstærkt og nemt at lægge. Et godt valg til fx køkken, entre og stue.

Hos Tarkett arbejder vi hele tiden med at forbedre design, funktioner og miljøegenskaber i vores gulve. Vi vil fremstille gulve, som bidrager til et bedre miljø og har derfor besluttet at fjerne ftalater fra vores vinylgulve – en ny generation af vinylgulve er ankommet

VÆLG DIN STIL I KØKKENET…

Stadig flere opdager fordelene ved et vinylgulv i køkkenet. Det betyder intet, hvis du kommer til at spilde, mens du laver mad eller hvis hunden og katten løber ind med snavsede poter. Det beskyttende lag gør gulvet superlet at rengøre og tåler at køkkenstolene gang på gang skubbes frem og tilbage ved spisebordet. HUSK dog filtdupper under stolebenene.

Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet. Køkkenet giver mange indretningsmuligheder, og gulvet må ikke glemmes! I årets kollektion vil du sikkert opdage nye og spændende mønstre, som inspirerer dig til at finde din stil i køkkenet.

… I BØRNEVÆRELSET

Lgende, blødt og stiller, hvor der er mest brug for det! Gulve med legesyge mønstre, som også er bløde og kan holde til lidt mere. Kan det være mere velegnet til børneværelset?

Vinylgulve er meget støjsvage. Derfor er vinylgulve helt perfekte til børneværelset, som jo plejer at være kendetegnet ved et noget højere lydniveau.
Texstyle familien er desuden forsynet med en bagside af tekstil, som øger både komforten og reducerer lydniveauet yderligere.

… ELLER I ENTRÉEN

Intet andet gulv er bedre til at kunne klare mudrede sko, våde gummistøvler eller sandaler fyldt med sand. Det stærke slidlag betyder, at snavset ikke sætter sig fast på et vinylgulv på samme måde, som det gør på andre gulve.

Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv som planker med en ekslusiv fornemmelse. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Gulvet kommer med et låsesystem, det gør det let at lægge. uden brug af specielt værktøj eller lim og kan lægges oven på dit nuværende gulv, hvis det har en plan overflade.

BEDRE INDEKLIMA

NU FJERNER VI FTALATERNE

Vi ønsker, at vores gulve skal bidrage til et bedre indeklima, hvor mennesker bor, arbejder og opholder sig. Vi vil også gå forrest inden for bæredygtig udvikling og øko-innovation.

Fra januar 2014 fjerner vi ftalater som blødgørere fra vores vinylgulve til private boliger..

LAVE EMISSIONER

Tarkett er blevet et forbillede inden for branchen, når det gælder reduceret udledning af emissioner. Vores gulve har i dag meget lave emissioner, betydeligt lavere end branchens internationale standarder.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer vinylgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,