Timberman Kingsize Vinylplank

Ekstrem slidstærk, vandtæt og G5 klik systen

Timberman Kingsize Vinylplank - Grey Oak

Timberman Kingsize Vinylplank – Grey Oak

Vælge imellem følgende dess:

Timberman Kingsize Vinylplank

PRODUKTET ER UDGÅET!!!!

Timberman Kingsize Vinylplank er en lækker nyhed med mange fordele. Plankerne har en naturtro overflade i 3D. Kingsize vinylplank er 245 mm i bredden og 1522 mm i længden. Plankerne har en fugtafvisende kerne af glasfiberforstærket vinyl. Plankernes opbygning sikre en høj slidstyrke og en god gangkomfort. 100% Phthalatfri.

 • Planker er Ekstra lange og brede og 5 mm tykke
 • Ekstrem Slidstærkt vinyl klik gulv.
 • Garanti: 30 år, Privat Bolig – Klasse 23/33
 • 100% Vandfast
 • Flot Rustik og naturtro udseende
 • Mikrofas på 4 sider.
 • 100% Phthalat fri
 • God gangkomfort og dæmper trinstøj.
 • Nemt at monterer – G5 klik gulv
 • Timberman Kingsize Vinylplank findes i 3 flotte farver i træmønstre.
 • Kan anvendes med gulvvarme
 • Læs mere på:
 • http://www.timberman.dk/da/products/timberman-kingsize-vinylplank

UDGÅET!!!

Se vores Monterings Video af Vinyl Klik Gulv

Timberman Kingsize Vinylplank

Tekniske data

Dimension: 5x245x1522 mm.

Microfas på 4 sider.

3D-mønster Lægning:

5G Loc. Svømmende uden brug af lim Emballage:

6 planker pr. kasse = 2,24 m2

48 kasser pr. palle = 107,52 m2

Opbygning

Kingsize Vinylplank er en unik løsning indenfor gulvbelægning med en tykkelse på kun 5 mm. En særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber.

Gulvet produceres i 100% phthalatfri virgin materiale i en fuldstændig phthalatfri produktion – læs mere på timberman.dk > Information > Miljø.

Kingsize Vinylplank lagerføres i 3 varianter, men der er flere desinner i serien både med træ- og stenmønster. Alle kan bestilles.

Gulvets enestående opbygning giver det en hidtil uset resistens overfor væske. Vinylplanken vil derfor ikke svulme op og blive ødelagt, hvis det udsættes for væske i større mængder.

Hver enkelt planke er forsynet med en 4-sidet microfas, hvilket fremhæver den enkelte planke på den færdige gulvflade.

Kingsize Vinylplank er et perfekt gulvvalg til erhverv, hvor der stilles høje krav til gulvet omkring god gangkomfort, vandresistens, forbedret akustik, minimal vedligeholdelse og ikke mindst høje krav til gulvets slidstyrke.

1.

Gulvet har en meget slidstærk overflade i vinyl med en flot naturtro 3D-prægning i meget detaljeret og høj kvalitet For at gøre gulvet ekstra smudsafvisende og rengø- ringsvenligt, er det forsynet med en PUR-overflade,

2.

Vinylplankens fugtafvisende kerne i glasfiberforstærket vinyl giver, kombineret med den stærke og præcise 5G samling en særdeles vandafvisende gulvflade.

3.

Det stærke underlag i vinyl sikrer en god balance og tyngde i plankerne

Montage

Kingsize Vinylplank monteres svømmende på et plant afrettet underlag uden brug af lim. Større arealer kan fuldklæbes. Vinylplankerne i pakken kan variere i farve, hvilket er en del af gulvets design.

Produktgaranti

Vi garanterer at vore gulvprodukter, når de leveres som nye gennem godkendte kanaler, er fri for beskadigelser i laminering, samling, fræsning, dimension samt klassificeret i overensstemmelse med det nedenfor anførte.

Slidgaranti

Vi garanterer, at overfladelaget på vore gulvbelægningsprodukter ikke vil blive gennemslidt inden for den periode, der angives her: Privat bolig: 30 år / Erhverv 5 år.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer LVT Vinyl klik gulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,