AMTICO GULV

AMTICO SIGNATURE – AMTICO SPACIA – SPACIA FIRST

AMTICO SIGNATURE

Amtico Signature

Amtico Signatur er flagskibskollektion, som består af 188 produkter, og som giver dig fleksibilitet til at skabe skræddersyede designs.

Læs mere

AMTICO SPACIA

Amtico Spacia, Erhvervsvinyl

Amtico Spacia er exceptionel kvalitet, holdbarhed og kreativitet. Kollektion er udvidet så den omfatte 26 nye designinspirerede gulvprodukter.

Læs mere

SPACIA FIRST

Spacia First Vinylgulv

Spacia First er med et beskyttende 0.3mm slidlag samt nemt anvendelige planke- og flisestørrelser er Amtico First beregnet til projekter, som kræver effektivitet, værdi og ydeevne.

Læs mere

AMTICO GULV

Amtico Signatur

Amtico Signatur er flagskibskollektion, som består af 188 produkter, og som giver dig fleksibilitet til at skabe skræddersyede designs, eller til at klippe og kombinere fliser på et uendeligt antal måder. Denne kollektion har et tykkere 1,0 mm slidlag. som betyder længere levetid og er velegnet til områder med tæt trafik i sundhedssektoren, detailhandelen, kontorer, hospitaler og uddannelsesinstitutioner.

Amtico Spacia

Med levering af exceptionel kvalitet, holdbarhed og kreativitet har vi udvidet vores Amtico Spacia kollektion til også at omfatte 26 nye designinspirerede gulvprodukter, som egner sig til kontormiljøer og områder med tæt trafik. Hvert design kan enten bruges alene eller i kombination med andre produkter- ideel til at skabe karakteristiske områder.

Vores stenkollektion har fået tilføjet tekstur, og bløde, dekorative elementer og accent-farver er blevet tilføjet vores abstract-kollektion,,og endelig er vores trækollektion udvidet til at indeholde markante nye meleringer og pulserende seje og varme farver.Når de bliver anvendt indendørs, bliver resultatet et smukt atmosfærisk gulv – stemningsfuldt og lavet af naturlige materialer – fuld af nuance og liv.

Amtico First

Fås i 54 dessiner i Wood (træ), Stone (sten) og Abstract (abstrakt), er hver især designet til lyse og lette kontorlandskaber samt private hjem.. Funktionel og med et beskyttende 0.3mm slidlag samt nemt anvendelige planke- og flisestørrelser er Amtico First beregnet til projekter, som kræver effektivitet, værdi og ydeevne.

Vælg mellem flere muligheder i farve, tekstur og mønster for at opfylde dine projektbehov. Dette autentiske Amtico gulv er resultatet af uforlignelig ekspert- teknik og designfærdigheder