LAMELGARDINER

Ekstra finesse med lamellernes elegante lige linjer.

Lamelgardiner, Stila

Lamelgardiner, Stila

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier.

Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind.

Lamelgardiner fås i flere forskellige bredder, og der er masser af farver og mønstre at vælge imellem, så spørg endelig i din butikken eller send så en mail, hvad der egner sig bedst til lige netop din personlige løsning. Lamelgardiner kan også med fordel bruges som rumdeler.

Lamelgardinerne kan ligeledes anvendes til skråvinduer og karnapper og kan tilsluttes el-betjening.

Læs mere på: https://www.stila.dk/da/leading/lamelgardiner/

BESTIL GARDINBUSSEN

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Gardinbus, Gardinbussen

Lamelgardiner

Lamelgardiner fra Minet Farve & Gulvcenter i Hedensted er den nemme, smukke og ikke mindst elegante måde at beskytte dit hjem mod de skarpe solstråler. Når vi taler solafskærmning, render vi ofte ind i et dilemma. Vi ønsker jo sjældent at lukke lyset totalt ude. Her kommer lamelgardiner ind som en perfekt salomonisk løsning.

Lamelgardiner giver nemlig mulighed for afskærmning og lysindfald på samme tid. Lamelgardinerne dækker hele vinduesfladen, og de kan trækkes til side, nøjagtigt som almindelige gardiner.

Vi kan levere lamelgardiner i alle størrelser og former. Ja, vi kan faktisk designe gardinerne lige præcis efter din smag og dine behov. Lamellerne kan fås i flere forskellige bredder, og så kan du samtidig individualisere dine gardiner, da vi kan levere lamellerne i utroligt mange forskellige mønstre og farver. Du kan således sammensætte dit helt personlige lamelgardin, der matcher dit øvrige interiør og indretning.

Vi anbefaler lamelgardiner, hvis du ønsker liv og kontrast i din boligindretning. Du kan vælge en neutral og harmonisk løsning, men du kan også med lamelgardiner opnå skulpturelle effekter og konstraster i dine rum.

Mørklægning til soveværelset

Et mørklæggende væv er et godt valg til sove og børneværelset, hvor du vil lukke helt af for sollys. Med et mørklæggende væv trænger der ingen sollys gennem vævet, og du får således bedre mulighed for at sove eller slappe af.

Vedligeholdelse af lamelgardiner:

Husk at lamellerne ikke må bukkes, foldes eller krølles. Skader på lamelgardiner kan desværre ikke udbedres, og derfor anbefaler Minet Farve & Gulvcenter, at du sørger for regelmæssig afstøvning og evt. aftørring med en let fugtet klud.

Visse lameltyper vil kunne vaskes således: Du ruller lamellerne sammen. Husk at være forsigtig. Læg dem i blød i varmt vand – max 30 grader. Tilsæt en passende mængde flydende vaskemiddel. Nu rører du forsigtigt rundt med hænderne, og det opløste snavs vil blive frigjort fra lamellerne

Herefter skylles lamellerne i rent koldt vand, og de hænges til tørre. Benyt et dampstrygejern på mellemvarme, hvis du ønsker at stryge lamelgardinerne.

Vi forhandler

Hvor langt kører vi:

Vi monterer lamelgardiner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved, Fredericia og mange flere byer.