Gardiner

Vi sælger og monterer alt i Gardiner både indendørs og udendørs

Til privat og Erhverv

Ring efter Gardinbussen

 Gardiner ? Ring efter Gardinbussen

Se vores flotte og store udvalg af gardiner.

LAMELGARDINER

Lamelgardiner

PLISSEGARDINER

plissegardiner

DUO ROLLER

Duo Roller, Stila

RULLEGARDINER

rullegardin

PERSIENNER

Persienner

STOFGARDINER

stofgardiner

FOLDEGARDINER

Foldegardiner

MARKISER

Markiser

GARDINSTÆNGER

Gardinstænger

TILBEHØR

Tilbehør

Gardiner

Gardiner Lamelgardiner Shadowline

Gardiner Lamelgardiner Shadowline

Gardiner Vi leverer alle gardin løsninger: Lamelgardiner Plissegardiner Stofgardiner Rullegardiner Liftgardiner Panelgardiner Markiser Badeforhæng Hos os lægger vi stor vægt på at inspirere og vejlede vore kunder til den helt rigtige gardin løsning. Derfor sælger vi skræddersyede gardin- og solafskærmningsløsninger og har et fagligt dygtigt personale, som har store kompetencer for at sammensætte solafskærmning med eventuelt væg farver. Vi garanterer at du får høj kvalitet til den rigtige pris. Ring efter gardinbussen Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af gardiner til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service. Lamelgardiner er et rigtig godt valg til store åbne vinduespartier, som man i dag kan finde i mange moderne hjem. Lysindfaldet kan med stor fordel ændres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner kan fås i flere forskellige bredder og højder, og der er masser af farver og mønstre at vælge imellem, så kom endelig ind i vores butik og se hvad der egner sig bedst lige netop til din personlige løsning. Vi har et 150 m2 stort showroom hvor du kan se hvad der passer til netop dit hjem.

Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af solafskærming til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service.

Hvor langt kører vi:

Vi montere gardiner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,