Tarkett Trægulv

Tarkett Trægulv

Tarkett Trægulv

NOBLE

Tarkett Noble Fletparket Eg, Lak 7806007

Tarkett Trægulv

EPOQUE

eg grey contrast plank

Tarkett Trægulv

RUMBA

Rumba - 13 mm 3-stav ask hvid

Tarkett Trægulv

TANGO

Tarkett Trægulv

SALSA

EG ROBUST WHITE

Naturligt med trægulv

Viva Line Eg Sort

-> Brochure trægulv Naturens egen råvare
I umindelige tider har træ været anvendt som byggemateriale i vores hjem. Træ er unikt, fordi det er en fornyelig ressource. Vi tager i stor udstrækning hensyn til, at de råvarer, der bliver til Tarkett-trægulve, kommer fra et skånsomt og kontrolleret skovbrug, så naturens balance opretholdes. Desuden anvender vi ikke træ fra udrydningstruede regnskove.

-> Se filmen om 2-lock -> Flere spørgsmål og svar om trægulve   

Trægulve passer næsten overalt
Tarkett-trægulve smelter ind i alle typer indretning. Vælg det, du synes bedst om, fx et klassisk mønstret trægulv, et stramt, moderne eller måske et traditionelt plankemønster. Uanset, hvad du vælger, så får du et gulv, der er rart at gå på, som føles varmt og som at få et stykke natur i dit hjem.

Mange træsorter
Forskellige træsorter er forskellige, hvad angår farver, og struktur. De forandrer sig desuden forskelligt med tiden. En del træsorter bliver mørkere, andre bliver lysere og nogle får en varmere og dybere tone. Trægulve bliver ganske enkelt smukkere med årene.

Lamelkonstruktion
Tarketts trægulve er opbygget i en 3-lagskonstruktion, hvor fiberretningen i de enkelte lag ligger vinkelret på hinanden. De forskellige lag låser hinanden, hvilket mindsker træets naturlige bevægelse og giver et stabilt gulv.
Hvert trægulv er unikt – forskellige sorteringer!
Træ er et levende materiale, og der er ikke to trægulve, der er ens. For at gøre det nemt for dig at vælge har vi opdelt vores store udvalg i forskellige grupper/sorteringer. Nedenfor vises et eksempel på eg i forskellige sorteringer. Du finder Tarketts store sorteringsbog hos din gulvforhandler. Der finder du fotos af større flader, forskellige træsorter og stave/planker. Billederne giver bedre udtryk for, hvordan dit gulv kan komme til at se ud, når det er lagt

Lakeret eller Proteco Natura (mat lak)
Tarketts Proteco-lak er vandbaseret og helt uden opløsningsmidler. Hvad enten du vælger traditionel lak eller Proteco Natura (mat lak), så får du et særdeles slidstærkt gulv, der er nemt at holde. Du kan derfor med god samvittighed vælge det gulv, du synes bedst om.

I foråret 2004 lancerede Tarkett en helt ny lak, som gør det muligt at få et lakeret gulv med olieret udseende, Proteco Natura. Det er en lak, der giver gulvet karakter af olieret trægulv. Det både ses og mærkes.

Proteco Natura er ligesom den sædvanlige Proteco-lak meget slidstærk. Den er dobbelthærdet og modstår både ridser og skrabemærker.

Smukt og nemt at holde
Hvad enten du vælger traditionel lak eller Proteco Natura, så får du et gulv, der er nemt at holde, og som holder sig smukt i lang tid. Til forskel fra mange andre gulvmaterialer kan de fleste trægulve slibes flere gange og bliver derefter som nye igen. Det gør trægulve økonomiske og til en god investering.
Lette at lægge selv

Trægulve er slet ikke så vanskelige at lægge, som mange måske tror. Alle Tarkets trægulve har et låsesystem, så de kan lægges uden brug af lim.

Følg den nemme vejledning i lægning af trægulve. Så får du et flot gulv i mange år

Gulvvarme
Alle Tarketts trægulve, undtagen ahorn og bøg, kan anvendes over vandbårne og selvregulerende gulvvarmesystemer. Rådfør dig altid med din forhandler, når det gælder gulvvarme og trægulve.

Smukke trægulve betyder meget for indretningen. Interessen for at lægge trægulve i andre områder end i stuen og soveværelse stiger. Men hvordan skal man vælge? Kan du virkelig lægge trægulve i køkkenet? Hvorden fungerer trægulve med gulvvarme? Hvor svært er det med trægulve i entrén? Hvor tit skal du vedligeholde et trægulv?
Med Tarkett har du uendelige muligheder. Vælg mellem klassiske træsorter og spændende træsorter med forskelige farver, form, behandling og karakter og vælg mellem sorteringer som giver variation i udseendet.