MALING

Indendørs Maling

INDENDØRS MALING

Indendørs Maling

UDENDØRS MALING

Udendørs Maling

SPRAY MALING

motip autospray

TAPET

Tapet Afdelingen

TILBEHØR

Anza Platinum Malerrulle grov

Maling

LADY Pure Color lune, matte finish giver en enestående og flot farveoplevelse, hvor den ægte farve kommer til sin ret. Malingen er af højeste kvalitet og sikrer, at det flotte udseende bevares i lang tid.
Malingen er rengøringsvenlig og har en slidstærk overflade.
Anvendes indendørs i tørre rum på vægge af bygningsplader, overmalbart tapet, glasvæv/-filt, puds, beton og sandspartel.

LADY Vegg 10 er en opløsningsmiddelfri vandfortyndbar akryl maling. Den er nem at påføre, dækker godt og er nem at holde ren. LADY Vegg 10 giver en silkemat overflade og er velegnet til vægflader, som udsættes for belastning.
Silkematte overflader passer godt til vægge, hvor der stilles lidt strengere krav til overfladen. En silkemat glans passer til de fleste rum og forhold.
LADY Vegg 10 er baseret på de bedste råvarer – noget som giver produktet ekstra god vedhæftning og et virkelig flot slutresultat.

LADY Vegg Easy Clean er en ny type vandfortyndbar akryl dispersionsmaling med en suveræn vaskbarhed og en god smudsafvisende effekt, der er kombineret med stor slidstyrke.
Pletter fra kaffe, farvestifter, frugtsaft, rødvin m.m. er nu blevet nemmere at fjerne. Og rengøringen efterlader ikke skjolder på væggene! En væg maling, der nu kan løse mange af de små “uheld”, der dagligt sker i hjemmet – fx. når de kære små har tegnet på væggene eller du spilder en kop kaffe, der sprøjter over på væggen.

LADY Vådrum Halvblank 20 er en vandfortyndbar akryl maling, der kan anvendes i fugtige rum som fx badeværelse og bryggers. Produktet har en god vandfasthed og gode vedhæftningsegenskaber.
LADY Vådrum maling er modstandsdygtig mod fugt og er skimmelhindrende.

LADY Tak/Loft er en vandfortyndbar, helt mat dispersionsmaling.
I LADY Loft maling har vi kombineret egenskaberne “let at rulle” og “sprøjter meget lidt” – to egenskaber, der ofte er uforenelige.
LADY Loft maling er derfor meget behagelig at arbejde med. Den har en suveræn dækkeevne, hæfter godt, gulner ikke og giver et loft, der er fri for skjolder.

LADY Interiør Træ er en vandfortyndbar, meget lugtsvag, indendørs akrylmaling, der ikke gulner.
Malingen har en god dækkeevne og giver en slidstærk, hård og rengøringsvenlig overflade – og du kan male 2 gange på samme dag.
Lady Interiør Træ anvendes som mellem- og topstrøg på træpaneler, lister, døre og andet interiør.
LADY Interiør Træ findes i glans, 40 og 80.

LADY Classic er en slidstærk interiør maling, der er baseret på helt nye og moderne alkydolier og fortyndet med de mest miljøvenlige opløsningsmidler.
Produktet kan anvendes til alle former for maling af træ og metal – fx maling af døre, møbler, køkkenlåger, vinduer, lister etc.
LADY Classic maling fylder godt, løber ikke og flyder meget fint sammen.
Den oliebaserede maling er behagelig at arbejde med, og slutresultatet bliver som om, det var sprøjtemalet.
LADY Classic maling findes i glans 15 & 40.

Demidekk Ultimate, der er baseret på AMA-teknologi, er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug.
Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet samt et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed.
Benyttes i system med Visir Oliegrunding. Demidekk Ultimate er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.
Demidekk Ultimate er miljømærket med Svanen.

Demidekk Dekkbeis er en pigmenteret dækkende træbeskyttelse til udendørs brug.
Det høje pigmentindhold beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning og giver en meget god vejrbestandighed i kombination med bindemidler af høj kvalitet.
Benyttes i system med Visir Grunning. Demidekk Dekkbeis er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Demidekk Oliemaling er en tixotropisk oliemaling af høj kvalitet til udendørs træværk.
Produktet er udviklet til og testet under hårde vejrforhold og forstærket med lysstabilisatorer for at kunne modstå skadeligt UV-lys. Dette giver produktet enestående træbeskyttende egenskaber og længere vedligeholdelsesintervaller.
Anbefales til nyt, grundet træværk samt på tidligere beskyttet træværk. Kan også anvendes som slutstrøg på stål og andre metaller.

Demidekk Transparent er en transparent behandling til træværk udendørs.
Produktet er baseret på en unik kombination af alkyd/akryl og har et meget lavt indhold af opløsningsmidler, og den er forstærket med komponenter mod UV-stråler, hvilket giver længere holdbarhed end en konventionel olie.

Trebitt Oljebeis er en vandfast, tixotropisk olielasur baseret på en kombination af alkydolie/kinesisk træolie.
Trebitt Oljebeis anvendes på udvendigt, nyt træværk, både almindeligt som trykimprægneret og på tidligere olielaseret træ.
Trebitt Oljebeis er tilsat mug- og skimmelhindrende midler og kan anvendes i minusgrader.

Demidekk Ultimate Vindue er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug på vinduer, havemøbler o.l. baseret på AMA-teknologi.
Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet og et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed.
Demidekk Ultimate anvendes i system med Visir Grunding og er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Drygolin Vindus- og Dørmaling er en meget vejrbestandig, halvblank tixotrop alkydmaling til udvendig behandling af vinduer, døre, udhæng og ligende.
Dør og vinduesmalingen er specielt beregnet til høvlede flader, giver en god dækning på kanter og er tilsat mug- og skimmelhindrende midler. Tørrer hurtigt, hvilket gør den klæbefri efter kort tid.
Drygolin Vindus- og Dørmaling anbefales såvel til imprægneret som til ikke-imprægneret træværk, både på nyt og tidligere malet eller træbeskyttet træværk. Kan også anvendes til topstrøg på stål og andre metaller.

Jotun Mur Silikat Maling baseret på uorganiske, lysægte pigmenter og fyldstoffer. Anvendes på totalt afrensede ud- og indvendige mineralske underlag som fx facader og andre flader bestående af nyt eller rengjort puds, sugende natursten, kalksandssten osv.
Teglstensfacader, der bør være mindst 2 år gamle, skal pudses før overmaling og som minimum med udfyldt fuge.
Jotun Mur Silikat Maling danner en kemisk forbindelse med det mineralske underlag og følger pudsets bevægelser under skiftende temperaturer.

Jotun Mur Olieforstærket Facademaling er en mat olieforstærket latex murmaling, der anvendes til facader, sokler og overflader af mørtel, puds, beton, eternit (ikke supereternit) og mursten. Kan også anvendes til glasfiberfilt.
Vores murmaling, der indeholder lysægte pigmenter, er diffusionsåben og giver en spændingsfri overflade. Malingen er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.
Teglstensfacader bør være mindst 2 år gamle før behandling og som minimum med udfyldt fuge.

Jotun Mur Silikonemulsjon Maling er en mat, vejrbestandig, vandafvisende silikonebaseret murmaling med en høj diffusionsåbenhed.
Vores murmaling, der anvendes til ubehandlede eller tidligere malede udvendige, pudsede flader, er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.
Teglstensfacader, der bør være mindst 2 år gamle, skal pudses før overmaling og som minimum med udfyldt fuge.

Maling

Maling