PLISSEGARDINER

Klassisk og populært valg, når vinduerne skal dekoreres.

Plissegardiner, Stila

Plissegardiner, Stila

Plissegardiner

 

Personlige plisségardiner

Plisségardinet er et klassisk og populært valg, når vinduerne skal dekoreres.

Foruden det tidløse udtryk har plisséen også unikke fordele, der gør det til en særdeles funktionel løsning i mange typer vinduer.

Scroll ned og oplev et udvalg af eksklusive plissé og Duette stoffer samt de mange modeller og betjeningsmuligheder, der kan tilpasses dine ønsker.

Læs mere her: https://www.stila.dk/da/leading/plissegardiner/

Plissegardiner

Personlige plisségardiner

Plisségardiner kan tilpasses alle vinduesfaconer og indstilles, så gardinet kun dækker for eksempel det midterste eller den nederste del af vinduet.

Plisségardiner findes i et stort antal farver, mønstre og strukturer, hvortil kan sættes metal top- og bundlister i matchende farver eller trælister.

Ønsker du transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægning, så kan du finde det hos os.

Du kan gøre rummet komplet og stilrent, da flere mønstre går igen hos plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner, så alt passer sammen.

Vi tilbyder et meget stort udvalg af forskellige løsninger inden for plissé.

Til store sydvendte vinduespartier er plisségardiner med alubelægning på bagsiden meget velegnede, da aluminium reflekterer sollyset og isolerer om vinteren.

Til soveværelset findes en duet plissé bestående af 2 tekstiler kombineret i ét system: en halvgennemsigtig til om dagen og en mørklægning til om aftenen.

Top-down & Bottum-up

Med top-down buttom-up kan du placere plisségardinet helt præcist ift. solens placering og derved opnå det perfekte forhold mellem udsyn og afskærmning.

Plissegardiner, Duette stof

Plissegardiner, Duette stof

Duette stof

Et duette plisségarding er et dobbeltvævs gardin, der gør at gardin opnår en stor isoleringsevne og dermed er meget energieffektik.  Isoleringseffekten i gardinet hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra de luftlommer, som opstår mellem de to væv i det dobbelte plisségardin.

Duettegardinet kan ligesom det almndelige plisségardin fås i et utal af variationer – Ring efter gardinbussen eller kom ind i butikken, og de kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dig.

BESTIL GARDINBUSSEN

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Gardinbus, Gardinbussen

Vi forhandler:

Hvor langt kører vi:

Vi monterer plissegardiner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved, Fredericia og mange flere byer.