Persienner

Persienner

Persienner

PERSIENNER

Med Minets persienner tilbydes du en fleksibel og effektiv måde at skærme af for solen.

De vandrette lameller giver dig mulighed for at afskærme, nøjagtig som du har behov for. Kollektionen tilbyder persienner i alle regnbuens farver – og med brede eller smalle lameller. Det er også helt op til dig, om de lodrette snore farvemæssigt skal matche persiennen eller skabe en spændende kontrast.

Der findes også specielle vådrumspersienner, der er fremstillet til at kunne tåle den høje luftfugtighed i badeværelset. Kort sagt byder persienner på en verden af individuelle designmuligheder til din bolig.

Du kan få persienner i 4 lamelbredder: 25 mm, 35 mm, 50 mm og 70 mm, og de kan leveres med motor, drejestang og snortræk eller kædetræk efter ønske. Alle vores persienner kan fremstilles efter mål.

Materialer og farver Vores persiennerfindes i alle regnbuens farver både med og uden mønstre. Du kan også få lameller med en unik finish som farveskiftende overflade, soft touch, i træ eller med perforeringer.

Materialer og farver

Vores persienner findes i alle regnbuens farver både med og uden mønstre.

Du kan også få lameller med en unik finish som farveskiftende overflade, soft touch, i træ eller med perforeringer.

Persienner

Forskellige størrelser

Du kan få persienner i 4 lamelbredder: 25 mm, 35 mm, 50 mm og 7 0mm, og de kan leveres med motor, drejestang og snortræk eller kædetræk efter ønske. Alle vores persienner kan fremstilles efter mål.

Stilren løsning

Persienner er velkendt dansk boligindretning. Her får du muligheden for at vælge en klassisk og stilren løsning, når du ønsker at afskærme døre og vinduer. Reguleringen af lysindfaldet bliver en leg med persienner, og du undgår unødigt lys

Nem og sikker betjening

Hos Minet er børnesikkerhed en topprioritet. Det er en vigtig del af vores designfilosofi at sørge for, at vores produkter kan bruges sikkert, også i hjem med babyer og små børn.

Persienner

Er en fleksibel og effektiv måde at skærme af for solen. De vandrette lameller giver dig mulighed for at afskærme, nøjagtig som du har behov for. Kollektionen tilbyder persienner i alle regnbuens farver – og med brede eller smalle lameller. Det er også helt op til dig, om de lodrette snore farvemæssigt skal matche persiennen eller skabe en spændende kontrast. Kort sagt byder persienner på en verden af individuelle designmuligheder til din bolig.

Høj lamelkvalitet

Den høje kvalitet på lamellerne, gør at de kan bøjes, uden at det efterlader mærker i lamellerne.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer persienner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved,