Linoleumsgulv

Højkvalitets Linoleumsgulv

Vi sælger og monterer til både til Privat og Erhverv

TARKETT LINOLEUM

Fra KUN 199 kr. pr. m2

Linoleum Tarkett Veneto

FORBO LINOLEUM

Fra KUN 269 kr. pr. m2

Forbo linoleum

MARMOLEUM CLICK GULV

KUN 499 kr. pr. m2

Marmoleum Click Gulv
LINOLEUM

Hvorfor vælge linoleumsgulv?

Linoleum er et af de mest gennemprøvede gulvmaterialer, der eksisterer på markedet. Et linoleumsgulv fremstillet af linolie og harpiks blandet med træ , sten  og korkmel er det rette for dem, som ønsker et klassisk gulv bestående af naturlige råvarer. Et linoleumsgulv er et praktisk gulv, som er let at holde rent, forudsat det behandles korrekt. Det har nemlig, i modsætning til moderne vinylgulve, en overflade som skal vedligeholdes.

Se vores Video af Linoleums Montering

Muligheder med linoleumsgulv

 

Fra lyse farver og ensartede flader til stærke kulører og flotte marmoreringer. Spektret er bredt, når det gælder linoleumsgulve, og du finder derfor let en variant, der præcis matcher din bolig. Det gælder ikke blot farver og mønstre, men også kombinationsmuligheder. Her kan du ved hjælp af lister lave en pæn overgang til et væg til væg tæppe eller et trægulv, hvis linoleumsgulvet f.eks. kun skal anvendes i køkkendelen af dit køkken/alrum. Linoleumsgulvet kan derudover kombineres med gulvvarme. Anvendes gulvvarme skal du følge leverandørens instruktioner og eventuelle forbehold. Vil du være sikker på at få et gulv, der præcist matcher din bolig i farve og stil, kan du låne farveprøver hos din lokate for  handler. Tag dem med hjem og se dem i det rigtige lys med de møbler og det interiør, som gulvet skal matche.

Linoleumsgulv

Linoleumsgulv

Slidestyrke

 

Linoleum er en meget stærk gulvløsning, som kan bevare sin flotte overflade i mange år, når blot det rengøres og vedligeholdes korrekt. Det findes i flere tykkelser, og den rette tykkelse afhænger af, hvor meget trafik, der er i rummet. Vær opmærksom på, at der findes homogene og heterogene typer. De homogene har samme mønster gennem hele materialet og ændrer således ikke udseende, når gulvet slides.

 

Linoleum i hverdagen

 

  • Hav altid en dørmåtte ved din boligs yderdøre, så undgår du det groveste skidt og smuds.
  • Sæt filtdupper under møblerne og læg en beskyttende plade under stole med hjul.
  • For at klare den daglige rengøring er det tilstrækkeligt at feje, moppe eller støvsuge gulvet. Brug støvsugerens børstemundstykke, så linoleumsgulvet ikke bliver ridset.
  • Ved grundigere rengøring af linoleumsgulvet anvendes først en grundrens, derefter poleres gulvet op med en polish og vedligeholdes derefter løbende med vaskemiddel, hvori der er en vedligeholdelses polish.
  • Det er dog ofte nok at friske linoleumsgutvet op med vaskemiddelet, hvori der er en vedligeholdelses polish.
  • Husk i det daglige at anvende et ph neutralt vaskemiddel.
  • Brug aldrig stærkt alkaliske rense  og plejemidler som soda, skurepulver eller brun sæbe, da det ødelægger linoleumsgutvets overflade. Anvend i stedet altid de rengørings  og plejeprodukter, som producenten anbefaler.
  • Fjern alttid pletter med det samme. Brug en hårdt opvredet klud.
  • Til de mere vanskelige pletter, anvendes de produkter, producenten af linoleumsgutvet anbefaler.
  • Læs mere på: http://prof.tarkett.dk/produkter/linoleumsgulve/compact-xf%C2%B2/veneto-xf%C2%B2-20-mm

 

Montering af linoleumsgulve

 

Et linoleumsgulv skal fuldklæbes til undergulvet og er ikke nær så blødt og føjeligt som f.eks. væg  til væg tæpper og vinyl. Det er vanskeligt at lægge selv, og vi anbefaler derfor at lade en fagmand gøre det.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer linoleumsgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,