Faldarmsmarkiser

Faldarmsmarkiser fra Brustor

Højkvalitets markise uden kompromi

FALDARMSMARKISER

Faldarmsmarkiser bruges typisk i forbindelse med vinduer og altaner i boliger og ejendomme, hvor man bl.a. vil sikre sig mod lavt solindfald.

Vores faldarmsmarkiser er enkle, solide og meget vindstabile. De kan stå op til 45 grader ud fra facaden. Denne udfaldsvinkel giver en effektiv beskyttelse mod lavtstående sol og kan gøres bredere end vinduet for at dække af for solindfald fra siden.

Herunder kan du se nogle af de flotte løsninger, man kan lave med faldarmsmarkiser.

Vi udfører både opgaver for private og erhverv.

Læs mere om Brustor Faldarmsmarkiser her:

http://www.brustor.com/da/produkter/b-2100-faldarmsmarkise

Se vores Video på Markise Montering

windstock, vindklasse 2

Vindklasse 2

Brustor markiser i vindklasse 2 modstår vindstyrker på op til 10,8 m/s. Disse vindtætte markiser er udstyret med stærke bevægelige arme og med firdobbelte kabler som er godkendt til de højeste europæiske standarder (CE vind klasse 2).

Rund Kasette

Et rundt design blødgør de skarpe kanter. Den runde kassette er derfor ideel til en tidløs eller mere dekorativ stil. Kassetten giver naturligvis også beskyttelse af markisedugen og komponenterne imod vejr og vind.

Stof Faldarmsmarkise

Stof

Brustor markiser og screens er udstyret med akrylstof af høj kvalitet. Dette garanterer en høj farveægthed og beskyttelse imod vand og snavs. I Brustor kollektionen kan du vælge mellem hundredvis af akrylstoffer. Tilpas farver og designs så det matcher dit hjem bedst muligt.

brustor faldarmsmarkise MOTORISERET

Motoriseret

De fleste af Brustor screens kan være udstyret med en motor integreret i huset. Det er meget let at styre med en vægkontakt, en Somfy fjernbetjening eller en automatisk solsensor. Valget er dit.

Vindmåler

VINDMÅLER

Brustor terrassemarkiser og screens kan udstyres med en vindmåler. Ved voldsomme vindstød aktiverer en sensor motoren, og markisedugen rulles automatisk ind i kasetten. Så kan du være ganske rolig for din markise, også når du ikke er hjemme!

Faldarmsmarkiser, Brustor

Faldarmsmarkiser, Brustor

Hvor langt kører vi:

Vi monterer faldarmsmarkiser i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,