Vinylgulv

Vinylgulv

Slidstærk vinylgulv i flotte trægulv og klinker

Vinylgulv på Tilbud

Fra 99 Kr. pr. m2

Jupiter Vinylgulv

Tarkett Iconik Basic

179 Kr. pr. m2

Iconik Basic - Farmhouse ANTIQUE Køkken

Tarkett Iconik T-Extra

 249 Kr. pr. m2

Iconik T-Extra - Nero Marquine ANTHRACITE

Tarkett Iconik Comfort

249 Kr. pr. m2

Iconik Comfort - Maya BLACK

Tarkett Iconik Texstyle

279 Kr. pr. m2

Iconik Texstyle - Apunara Oak NATURAL billede

Tarkett Iconik Traffic

 289 Kr. pr. m2

Iconik Traffic - Moda ANTHRACITE køkken

Tarkett Vinyl Belægning

Tarketts vinylgulve er designet til at hjælpe dig hjemme i dine daglige omgivelser. De er slidstærke, holdbare og lette at rengøre, når du har brug for det. Samtidig er de bløde og støjsvage at gå på.

Læs mere på: https://prof.tarkett.dk/da_DK/kategori-dk_C01014-boligvinyl?dependencyField-region_id=

Hvorfor vinylgulv?

Skridt for skridt!
Hvis du sætter pris på et slidstærkt gulvmateriale, der er nemt at holde, skal du vælge et vinylgulv. Der findes ikke et noget gulvmateriale, som giver dig så stor valgfrihed, når det gælder mønstre og farver. Du får et gulv, der er utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt. Desuden er det nemt at holde og hygiejnisk. Køkkengulve, der tåler det hårde liv, gulve til de vilde lege i børneværelset og entreen, som skal se frisk ud år efter år.

Flere forskellige kvaliteter
Vinylgulve kan lægges i alle typer rum. Det gælder blot om at finde et mønster og en farve, der passer ind i den øvrige indretning og din smag. Og en kvalitet, der lever op til dine krav.

Ekstra beskyttelseslag
Et tyndt og usynligt ekstra lag polyuretan lægges oven på det sædvanlige slidlag og gør rengøringen nemmere. Gulvet bliver mere modstandsdygtigt over for friktionsmærker og pletter, samtidigt med at det beholder sin oprindelige glans.

Let at holde
Det er oftest nok at støvsuge, når gulvet kun er lidt snavset. Når du vasker gulvet, skal det ske med en fugtig, opvredet gulvklud eller moppe. Tilsæt et universalrengøringsmiddel til vandet i henhold til producentens anvisning, og tør efter med rent vand.

Let selv at lægge
Vinylgulve kan man nemt selv lægge. Følg lægningsvejledningen, som følger med alle produkter.

Held og lykke med dit gulvvalg!

Hvor langt kører vi:

Vi monterer vinylgulve i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,