Vinyl Click Gulv

Flot, Slidstærkt og Vandfaste samlinger

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55

Vinyl Klik Gulv

Fra 249 Kr.

Tarkett Starfloor Click 55

Tarkett Starfloor Click Ultimate

Vinyl Klik Gulv

Fra 329 Kr.

Tarkett Starfloor Click Ultimate

UNDERLAG TIL VINYL KLIK GULV

Vinyl Prof Underlag rulle

VINYLGULV MED ET KLIK

DESIGN, SOM ER NEMT AT LÆGGE

Starfloor Click er et flot og holdbart vinylgulv i planke- eller fliseformat. Gulvet har et kliksystem, der gør det nemt at lægge selv.

I kollektionen finder du alt fra naturtro sten- og træmønstre til trendy retromønstre med inspiration fra Marokko.

 

DEN NYE GENERATION AF VINYLGULVE

LAVE EMISSIONER OG FTALATFRIT

Som et led i vores løbende arbejde for at mindske miljøpåvirkningen og forbedre indeklimaet, anvender vi ftalatfri teknologi i vores produktion af vinylgulve. Starfloor Click gulvet er ftalatfrit og har lave emissioner.

 

PRAKTISKT

Den stærke overfladebehandling betyder, at Starfloor Click nemt modstår hverdagens slid fra blandt andet husdyr og børn. Den betyder også. at gulvet er rengøringsvenligt. At feje eller støvsuge er normalt nok ved rengøring, men et meget beskidt Starfloor Click klarer også vådmobning.

 

LET AT LÆGGE MED ET KLIK

Starfloor Click gør det nemt at forny dit hjem. Gulvets smarte klik-låsesystem gør, at det kan lægges ved at “vinkle” det sammen – uden brug af værktøj eller lim. Du kan endda lægge gulvet ovenpå dit eksisterende gulv, så længe underlaget er plant og hårdt.

Det bedste af det bedste

Starfloor Click Ultimate er et trinlydsdæmpende vinylgulv som er let at lægge i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke. Vælg mellem træ- og stenmønstre og start med at skabe din personlige stil derhjemme.Gulvet er let at lægge “med et enkelt klik” og kræver minimal forberedelse af undergulvet – takket være den integrerede skumbagside. Der kræves ingen lim ved lægning, og dermed er ingen ventetid – lægningen går hurtigt, og du kan bruge gulvet med det samme.Starfloor Click Ultimate passer godt i de fleste af hjemmets rum, hvor gulvet er i centrum. Det er nemt at rengøre på grund af den stærke overfladebehandling. At feje eller støvsuge er normalt tilstrækkeligt ved rengøring, men stærkt snavset Starfloor Click Ultimate gulve tåler også vådmopning.

 

Læs mere her:

https://prof.tarkett.dk/da_DK/kollektion-C001339-starfloor-click-ultimate

 

Hvor langt kører vi:

Vi monterer vinyl click gulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,