RULLEGARDINER

Rullegardiner

Rullegardinkollektion er inspireret af tidens trends indenfor mode, livsstil og design

Rullegardiner, Stuen heritage

Rullegardiner, Stuen heritage

RULLEGARDINER

Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode – hvilket er med god grund.

De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem – og kan skabe kontrastfyldte udtryk i vinduerne eller lade gardinet være en diskret understregning af boligens stil. Det afhænger helt af smag og temperament.

Der findes over 300 forskellige væv, der gør, at du uden tvivl altid kan finde det, der passer bedst til dig. Uanset hvad du er til, er rullegardiner din garanti for optimal afskærmning.

Vores rullegardinskollektion byder på et overflødighedshorn af væv, så du frit kan vælge om dine nye gardiner skal holde lyset helt ude eller blot skærme for solen.

Læs mere på: https://www.stila.dk/da/leading/rullegardiner/

rullegardin

Effektiv Mørklægning

Rullegardin er meget effektiv solafskærming til for eksempel børne- og soveværelse da det fås med mørklægning så lyset holdes ude. Rullegardiner kan betjenes med fjeder, kædetræk eller el-motor med trådløs fjernbetjening. Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af solafskærming til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service.

Farver og materialer

Ønsker du transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægning, så kan du finde det hos os.

Rullegardiner kan betjenes med fjeder, kædetræk eller sågar el-motor. Vi kan fremstille rullegardiner efter dit eget stofvalg, så det matcher til de allerede valgte tekstiler i boligen eller sy matchende sidelængder dertil – kun fantasien sætter grænser!

velux ovenlys

Ovenlys vinuder

VELUX Rullegardin
VELUX er perfekt regulering af dagslyset, VELUX er en energieffektiv og økonomisk gardinløsning, når du ønsker at afskærme for lyset i din bolig og uønskede blikke udefra. Rullegardinet leveres i 37 farver, og er yderst velegnet til alle slags værelser.

BESTIL GARDINBUSSEN

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Gardinbus, Gardinbussen

Vi forhandler:

Hvor langt kører vi:

Vi monterer rullegardiner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved, Fredericia og mange flere byer.