LAMINATGULV

Kvalitets Laminatgulv fra:

Tarkett, Rooms, Wallmann, Haro m.m.

BILLIG LAMINATGULV

XXL Home Laminatgulv Eg kalket, V4, plank 1153781

TARKETT LAMINATGULV

Essentials - SONDERVIG OAK LIMED stue

ROOMS LAMINATGULV

Rooms Loft Eg sølv R 1009

MIGAFLOOR LAMINATGULV

migafloor-582-lys-natur

TILBUD PÅ LAMINATGULV

Visio Grande skifer sort 56015

UNDERLAG TIL LAMINATGULV

Quiet Please / No noise underlag

LAMINATGULV

Laminatgulv

Laminatgulv

LAMINATGULV

Vi har et kæmpe showroom af laminatgulv
 • Vi har stor faglig viden omkring kvaliteten og montering
 • Vi finder altid den kvalitet og priser som passer til dit behov
 • Altid skarpe priser – Vi matcher altid konkurrenternes priser!
 • Montering dit nye gulv
 • Opretning af undergulv udfører vi også
 • Mange års erfaring med laminatgulv
 • Få altid et GRATIS OG UFORPLIGTEDE TILBUD på dit nye gulv.
 • Lån altid en prøve med hjem – GRATIS.
 • Leverandør: Tarkett, Rooms, Alloc, Wicanders, Meltex, Everfloor

Laminatgulv

Hvorfor vælge et laminatgulv?

Et laminatgulv består primært af et mellemlag i form af en HDF plade samt  et mønsterlag, en overflade og en bagside. Det har almindeligvis et udseende, som minder om et ægte trægulv – det kan være svært at se forskel. Ulempen ved et laminatgulv i forhold til et ægte trægulv er den kolde overflade. Og når du går på det, vil støjniveauet også fortælle, at det er et laminatgulv. Men med et laminatgulv i entreen er det altid let at rengøre gulvet, når der sættes aftryk fra beskidt fodtøj.

Muligheder med laminat

Uanset om du sværmer for lyse eller mørke farver, kan du finde et laminatgulv, som passer til netop dit hjem. Har du lyse vægge og møbler, understøtter det tyse laminatgulv en enkel stil, mens det mørke laminatgulv skaber en flot og markant kontrast. Har du kraftige og mørke farver på væggene, skal du være opmærksom på, at et mørkt gulv vil være med til at få rummet til at virke mindre. Laminatgulvet kan kombineres med gulvvarme efter samme forbehold som ved trægulve. Du finder laminatgulve i mange forskellige design.

Slidestyrke

Et laminatgulv er en stærk og solid gulvløsning, som bevarer sin overflade år efter år, uden at det får hverken olie, voks eller lak. Til gengæld kan gulvets overflade ikke renoveres, når den er slidt, eller hvis der kommer mærker i den. Kvaliteten på et laminatgulv afhænger af mellemlagets volumen (HDF pladens m2 vægt) samt styrken i slidlaget. Desto højere volumen (HDF pladens m2 vægt) des bedre kvalitet.

Laminat i hverdagen

Et laminatgulv er let at holde rent, fordi snavs og støv ikke binder til den tætte overflade. For altid at have et rent og pænt gulv er her et par gode råd: Hav altid en dørmåtte ved din boligs yderdøre, så undgår du det groveste skidt og smuds. Sæt filtdupper under møblerne og læg en beskyttende plade under stole med hjul.

 • ! Støvsug, fej eller tør gulvet over med en fugtig klud for at klare den daglige rengøring.
 • ! Brug aldrig stærkt alkaliske rense  og plejemidler som soda, skurepulver eller brun sæbe, da det ødelægger gulvets overflade. Anvend altid et ph neutralt
 • vaskemiddet.
 • ! Fjern altid pletter med det samme. De fleste pletter kan fjernes med en opvredet klud.

Montering af Laminatgulv

Et laminatgulv lægges svømmende. Det skal ikke sømmes eller limes til undergulvet, men kan lægges oven på eksisterende trægulv, linoleum, beton eller andet fast og plant materiale. Gulvets tykkelse gør, at det sjældent er nødvendigt at ændre på døre eller karme.

Laminatgulve Tag det roligt, behold bare skoene på, mens du danser! Oplev den sikre fornemmelse med et nyt laminatgulv. Når du byder op til dans i hjemmet, kan du nyde musikken og dansen fuldt ud. Uanset om du danser jitterbug, salsa, hiphop eller endda flamenco, så er risikoen for ridser eller indtryksmærker fra høje hæle lille, fordi gulvet er så hårdført. Vi kan igen præsentere et nyt og spændende produkt. Mammut er kommet i sortimentet og som navnet hentyder til, så er det ekstra store og ekstra brede “planker”, som der her er tale om. Format: 1845 x 188 x 12 mm Klasse: 23/33 – AC 5 Garanti, privat: 15 år Garanti, erhverv: 5 år Ekstra brede og lange planker Tykkelse: 12 mm Med synkron prægning Fasede kanter G5 låsesystem Høj slidstyrke (Klasse 33 – Egnet til erhverv)

Hvor langt kører vi:

Vi monterer laminatgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,