Meltex LVT Kork

Vinyl kork gulv med kraft kork underlag

Meltex LVT Kork K1705 Oak

Fås i følgende farver:

Meltex LVT Kork Akustik Gulv

Meltex LVT Kork Vinylgulv er opbygget i rene råmaterialer og med kork på undersiden. Gulvet er slidstærk, hårdfør, holdbar og egner sig godt til erhvervsmæssige arealer. Let at vedligeholde. Den naturlige kork bagside giver en god gangkomfort. Gulvet føles lunere og virker støjdæmpende. Klik-systemet sikrer, at gulvet er nemt at montere.

Med kork bagside, som giver øget gang komfort. De flotte planker giver et flot udseende pga den flotte prægning som er lavet i overflade. Leveres  med kliksystem for nem montering.

 • Flot Vinyl Korkgulv som findes i 7 flotte træmønstre og 2 fliser.
 • Er meget slidstærkt, modstandsdygtig og let at rengøre.
 • Kliksystem: Limfrit, G5 klik system.
 • Format:
 • – Træ: 1522 x 240 x 7,5 mm. = 1,83 / 1,73 m2 
 • – Sildeben: 750 x 150 x 7,5 mm. = 1,35 m2
 • – Fliser: 305 x 610 x 7,5 = 1,11 m2
 • Slidklasse: 33
 • Lyddæmpning: 19 DB
 • Finde yderligere info her: 
 • https://meltex.dk/akustisk-gulv.aspx

Pris pr. m2 329 Kr.

Pr. m2, inkl. moms

Vejl. pris 429,-

Levering 300 kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre Tilbud? Så matcher vi prisen!

Meltex Akustik Gulv

Meltex akustik gulve er i højeste kvalitet, med en ekstra stærk kerne, der gør at det kan installeres på større arealer. Det har tilmed en god gangkomfort og kan føles lunt at gå på. Det har en lyddæmpende effekt og kan bidrage til at dæmpe akustikken i ethvert hjem. Akustikgulvene egner sig til rum med meget trafik og kan lægges i næsten hele huset – også køkkener.​

 

Akustik gulv med klik

Et akustik gulv med vinylklik er slidstærkt og kan tåle vand. Akustik gulv med klik er det nyeste indenfor vinylgulve. Vi har mange års erfaring med gulve og varetager derfor mange forskellige opgaver.

Hvis du kunne tænke dig et akustik gulv, så kan du vælge mellem mange forskellige modeller. Det fås blandt andet i plankeformat med en naturtro overflade, så det ligner træ. Du kan også få et look, der ligner fliser, hvilket giver et mere moderne og råt udseende. Der findes kort sagt gulve for enhver smag.

Den nærmeste forhandler af Meltex akustik gulve hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, som både matcher dine behov og ønsker på den bedst mulige måde. Du kan forvente kvalitetsløsninger, som holder i mange år, og som fås til en fordelagtig pris.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer vinyl korkgulve m.m. i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,