Tæpper

Vi har et stort udvalg af Tæpper fx.

Gulvtæpper, Væg til Væg Tæpper, Tæppefliser, Afpasset Tæpper, Sisal m.m.

VÆG TIL VÆG TÆPPER

Ege Cantana Loop

BILLIGE TÆPPER

Komet Tæppe

TÆPPEFLISER

TÆPPEFLISER

UNDERLAG TIL TÆPPER

No Noise Wood 4 mm Thermofeldt underlag

TÆPPERESTER

Tæpperester AFDELING

AFPASSET TÆPPER

EGE SOFT DREAMS LUX

KUNSTGRÆS TÆPPER

Piano Kunstgræs Tæppe

SISAL TÆPPER

Sisal Tæppe Migadan

PRIS PÅ MONTERING AF TÆPPER

cantana new plain sort monteing

ERHVERVS TÆPPER

PLET FJERNER

Plet fjerner

MÅTTER

GULVLIM

Alfix Elastacol 030 Tæppelim

Hvorfor vælge tæpper eller tæppefliser?

Tæpper

Tæpper

Et tæppe er den blødeste gulv  belægning, du kan vælge. Et tæppe er behageligt at gå og stå på. En rar og varm gulvbelægning til både stue og børneværelse, hvor de mindste skal have mulighed for at tumle og sidde stille længe uden at blive kolde. Med et væld af forskellige kvaliteter, mønstre og farver er der muligheder for enhver smag. En ulempe ved et tæppe er, at der kan opstå slidpletter, der hvor man går meget. Men vælger du et tæppe af en god kvalitet, hvor det passer i slidstyrke til det konkrete rum, er det en gulvløsning, du kan have glæde af i mange år.

Vælger du tæppefliser, kan du udskifte dele af gulvet i titfælde af pletter eller slitage.

Besøg vores 300 m2 store showroom

Muligheder med tæpper

Det er med gulvbelægning som med vægfarver. Lyse farver gør rum større, mørke farver gør dem mindre. Med en bred palet af farver og et bredt spekter af forskellige mønstre kan du med et tæppe give din bolig lige præcis det præg, du ønsker. Er dine møbler, vægge og interiør i øvrigt meget farverige, er det en god idè at vælg, en neutral farve til tæppet. Omvendt har du lyse vægge og møbler, kan tæppet bedre klare lidt mere kulør. Få prøver med hjem fra din lokale forhandler og husk, at en kraftig farve virker endnu kraftigere, når den pludselig fylder gulvet i et helt rum.

Med tæppefliser kan du designe dit helt eget gulvfirkanter, løber-effekt eller border, kun fantasien sætter grænsen.

Slidestyrke

Ikke alene et tæppes udseende, men også slidstyrken, er afhængig af tæppets type, fremstillingsmetode, luvtype og imprægnering. Har du brug for et tæppe til rum, hvor hele familien går og står meget, findes der smudsafvisende tæpper, som har en længere levetid end andre tæppetyper. Er tæppet derimod til soveværelset, behøver du ikke at tænke så meget over smuds og slitage her er det vigtigere, at du træder på noget blødt og behageligt, når du står ud af sengen om morgenen. Når du vælger tæppe, er det derfor vigtigt at overveje, hvad behovet er i det rum, hvor tæppet skal tigge. Ud over de nævnte forhold afhænger tæppets holdbarhed af, om det bliver rengjort og plejet korrekt. Blot man regelmæssigt støvsuger
tæppet grundigt, giver det en længere levetid.

Tæpper i hverdagen

  • ! Hav altid en solid dørmåtte ved yderdørene, den tager det værste snavs.
  • ! Fjern støv og snavs i det daglige ved at støvsuge gulvet.
  • ! Overfladesmuds på mindre områder kan fjernes med et tørrensemiddel, men skal gulvet have en totalrensning, er det nødvendigt at vådrense det.! Næsten alle pletter kan fjernes fra et tæppe, når blot du gør det med det samme.
  • ! Der findes en række rensemidler på markedet. Rådfør dig med din lokale forhandler og følg altid brugsanvisningen.Prøv derudover altid først rensemidlet på et mindre synligt sted for at se, hvordan tæppet reagerer. På tæpper i alle prisgrupper  kan du i dag få plet væk tæpper, hvor der er  mindst 5 års garanti mod pletter, falmning og slitage.

Montering af tæpper

Har du det rigtige værktøj, og har du opmålt rummet meget præcist, kan du lægge et tæppe selv. Husk altid at følge læggevejledningen slavisk. Er du ikke vant til at udføre gør det selv arbejde, eller er der tale om et tæppe, der skal fuldklæbes eller anvendes til f.eks. en trappe, er det en god idè at få tæppet lagt af en fagmand.

Vi forhandler fra følgenden leverandør:

Hammer Tæpper
bentzon tæpper
danfloor Tæpper
AW Tæpper

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper, Sisal, Tæppefliser m.m. i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,