STOFGARDINER

Få flotte lette stofgardiner som skaber hygge og romatik eller tunge stofgardiner med mørklægning effekt. 

AH, stofgardin

Stofgardin fra Andreas Hansen

STOFGARDINER

Stofgardinet er på vej tilbage. Vi ser det i modebladene og på de sociale medier hvor gardinet i stadig højere grad vinder indpas og bruges aktivt som en del af indretningen.

Understøt din stil i hjemmet med flotte gardiner – det giver et unikt og smukt præg på dit hjem. Er du til lette og enkle, lounge-steming, det maskuline, det romantiske? Alt er muligt med gardiner.

Mulighederne med gardiner

Ud over de klare indretningsmæssige fordele ved gardinerne, så afhjælper de dårlig akustik og indeklima – de sørger desuden for god solafskærmning, der kan beskytte dine møbler og boligtekstiler.

Ud over de mange forskellige kvaliteter og vævninger, så kan du vælge mellem transparent, semi-transparent, tæt og mørklægning.

Under de dekorative sidelængder kan man desuden have en passende og matchende solafskærmning, som kombinerer det dekorative med det funktionelle.

AH, stofgardin 754797_firenzo_en_rolgordijn_144011_34837-resizeheight-1200

Stofgardiner er populære

Vi udarbejder forslag til alle typer gardiner. Den klassiske model med gardiner, er stadig en populær løsning for dem der ikke ønsker minimalisme i deres hjem. Gardiner kan kombineres på mange måder.

Andre gardinløsninger kunne være undergardiner eller kapper.

Gardin Montering

Med mange års erfaring kan vi tilbyde alle vores kunder inspiration, rådgivning, opmåling og montering. Vi står for opgaverne fra start til slut. Book eller ring for bestille gardinbussen og få et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.

Gardinstænger

Gardinstænger

Selv valget af gardinskinner og gardinstænger giver dig indretningsmæssige muligheder, når du skal vælge gardiner, og måden du vælger at få syet dine gardiner, har også indflydelse på valget af gardinstænger og gardinskinner.

Du har alle muligheder med gardiner!

Stofgardiner

I de moderne huse hvor der er store glaspartier og hårde gulve, medvirker boligtekstilerne til at frembringe hygge og dæmpe lyden. Men kan få et utal smarte sidelængder så man under dem, kan have en passende og matchende solafskærmning, som man kombinerer det funktionelle solafskærmning med de dekorativ sidestykker. Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af solafskærming til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service. Vi forhandler bl.a. førende producenter:

Hvor langt kører vi:

Vi monterer stofgardiner i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved,