Tæppefliser

Oversigt over Tæppefliser

TILBUD PÅ TÆPPERFLISER

Diva Tæppefliser, Sort

BILLIGE TÆPPEFLISER

Largo Tæppefliser, Grå

ERHVERVS

TÆPPEFLISER

TÆPPEFLISER

EGE  TÆPPEFLISER

EGE TÆPPEFLISER

TARKETT / DESSO TÆPPEFLISER

Erhvervs Tæppefliser

Hvad tilbyder vi

Under denne kategori finder du et udvalg af de mest populære tæppefliser. Du kan vælge imellem tæpperfliser til Erhverv eller Privat. Søger du noget du ikke kan finde her så kontakt os og vi vil finde frem til det ønskede produkt.

Vi er i øjeblikket igang med udvikling af vores tæppeflisekategori da vi oplever stor efterspørgsel på vores store udvalg af tæppefliser. Skal du have tæppefliser i dit nye kontor, butik, stue eller andre steder er du velkommen til at komme forbi og se vores prøver. Husk at ringe i forvejen så vi har tid til at give dig en ordentlig service og rådgivning.

HUSK

VI LEVERER TÆPPEFLISER OG MONTERER ALTID SELV VORES TÆPPEFLISER –

SÅ DU FÅR ALTID DEN PERSONLIGE BETJENING.

TÆPPEFLISER

TÆPPEFLISER

EGE Tæppefliser

Tæppefliser fra ege er særdeles velegnede til moderne kontormiljøer, som kræver stor fleksibilitet. Tæppefliser er en yderst fleksibel gulvløsning, som giver nem adgang til gulvet under tæpperne. Det betyder, at det er nemt at få adgang til kabelgulvet, hvis der skal foretages reparationer eller nye installationer. Det er især vigtigt i rum, hvor der sker konstante forandringer.

Fliser fra ege er nemme at håndtere, installere og udskifte, da flisernes vægt er lavere end vægten på traditionelle fliser. Den lave vægt forbedrer dermed også montørens arbejdsmiljø, der som følge af den lavere vægt ikke skal bære rundt på tunge tæpper. Trods flisernes lave vægt er de nemme at håndtere på grund af den faste tekstile bagside. Du opnår mange fordele ved at vælge tæppefliser fra ege: nem installation, høj fleksibilitet og lav vægt.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer tæppefliser i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,