Valg af Vinylgulv

Valg af Vinylgulv

Vinyl Klik Gulv, i Fuldbredde og Miljø Bevidst Gulv

Loose Lay Vinyl

Midadan Loose Lay 15185 lys natur

Vinyl Klik Gulv

Tarkett Starfloor Click 55

Vinyl i Fuldbredde

Iconik Comfort - Maya BLACK

Erhvervs Vinyl

Amtico Spacia

Underlag til Vinyl

Vinyl Prof Underlag rulle

Miljøbevidst Gulv

Purline Elements

Valg af Vinylgulv – Hvorfor boligvinyl?

Det store valg af Vinylgulv

Vinylgulvet er det gulv, som bedst lever op til de krav, der stilles i et køkken. Med en lukket overflade uden sprækker og samlinger, hvor fugt, snavs og støv kan samle sig, er det et allergiventigt gulv, der er utrolig let at holde rent. Samtidig er vinylgulvet det undertag, som med sin bløde opbygning giver den bedste komfort, og køkkenet er jo det sted, hvor vi ofte står op i længere tid. Køkkenet er det sted, hvor vinylgulvet er mest anvendt, men flere og flere vælger også at lægge vinylgulv i f.eks. entre og bryggers. Desuden er det muligt at kombinere vinyl med gulvvarme (boligvinylen skal da fuldlimes).

Læs mere på: https://prof.tarkett.dk/da_DK/kategori-dk_C01014-boligvinyl?dependencyField-region_id=

Valg af Vinylgulv

Valg af Vinylgulv

Valg af Vinylgulv

Muligheder med boligvinyl

Med et bredt udvalg af farver, mønstre og design giver vinylgulvet mange muligheder for at understøtte den individuelle boligindretning. I dag kan duvælge vinylgulve der reelt ligner klinker, sten eller træ … det er først, når foden placeres på det bløde underlag, at man opdager forskellen. Uanset om du er til en enkel og minimalistisk bolig  indretning, det rustikke eller en bolig med klassiske pyntegenstande – er der mange muligheder for at finde gulvet, der falder i din smag. Skal vinylgutvet kun anvendes i en del af et rum f.eks. i køkkendelen af dit køkken/atrum, kan du nemt ved hjælp af lister tave en pæn overgang til f.eks. klin  ker eller trægulv. Benyt dig af muligheden for at låne vinyl  prøver hos din lokale forhandler. Tag dem med hjem. Se dem i det rigtige lys med de møbler og det interiør, som gulvet skal matche.

Slidestyrke

Der er stor forskel på kvaliteten af vinylgulve. Vælger du en god kvalitet, plejer og vedligeholder gulvet korrekt, så er det et gulv, du kan have glæde af i årevis. Når du vælger vinyl er det vigtigt at se på vinylens kvalitet og opbygning. Dette iform af overflade, slidlag, stabiliserende mellemlag samt bagsidens konsistens. Jo højere vægten er pr. kvm desto bedre er kvaliteten og jo mere modstandsdygtigt er gulvet over for tryk  og stødmærker. De vinyler, som fabrikken har overfladebehandlet, så porerne i gulvet er lukkede, er de mest rengøringsvenlige og slidstærke vinylgulve. En sådan behandling kan have forskellige betegnelser. Tarkett kalder sin “Extreme Performance’.

Boligvinyl i hverdagen

Hav altid en dørmåtte ved hver indgang til huset, så undgår du det groveste skidt og smuds. Sæt også filtdupper under møblerne og læg en beskyttende plade under stole med hjul.

  • ! At feje, moppe eller støvsuge er tilstrækkeligt til at fjerne støv i det daglige. Brug støvsugerens børstemundstykke, så vinylgulvet ikke bliver ridset.
  • ! Ved grundigere rengøring skal du være opmærksom på, at rengøringsmidler med salmiak udtørrer gulvets overflade. Sæbespåner og brun sæbe skaber en fedtet overflade, som med tiden er umulig at få ren. Anvend altid et ph neutralt vaskemiddel. Vil du være sikker på, at pleje dit gulv korrekt, er det bedst at benytte de rengørings- og plejeprodukter, producenten af vinylgulvet anbefaler.
  • ! Fjern altid pletter med det samme. Brug en hårdt opvredet klud.Til de mere vanskelige pletter anvendes de produkter, producenten af vinylgulvet anbefaler.

Montering af vinyl

Et vinylgulv skal lægges næsten som  et væg til væg tæppe, og er du vant til at foretage forandringer og forbedringer i din bolig, kan du sagtens gøre det selv.

Vil du være sikker på, at gulvet bliver lagt professionelt, er det naturligvis bedst at lade en fagmand gøre det.

Slik monteres vinylbelegg

Undergulvet skal være rent og tørt. Små sandkorn kan gi ujevnheter. Rull gjerne ut gulvbelegget og la det ligge i romtemperatur over natten. Da blir det lettere å arbeide med og skjære i.

Tips:

Belægninger i retten lagde den måde, at lyset falder ind i rummet, medmindre værelse er meget smal og samling er “givet” for at undgå alt for mange led.

Enkelt farve belægning skal ende vendes for at undgå farveskift. Belægninger med mønster gør endesamlinger umuligt.

Mål rummet mest nøjagtige før installationen kan begynde. Husk at medbringe projektering til døråbninger og lignende.

Lav en simpel skitse. Det er til stor hjælp, hvis ekspedienten vil hjælpe dig med at beregne beløb.

Undergulvet skal være tilstrækkeligt tørt. Brug fugtighedsmåler. Vandprocent varierer med undergulvet. Spørg hvor du låner fugtighedsmåler.

Fjern alle lister og gør gulvet rent.

Rough Cut belægning længder med 5 cm skære godtgørelse. Hvis belægningen har mønstret skal beregnes rapport mønster ud over 5 cm.

Bestille en belægning forskåret i længderne, der skal anvendes i de enkelte rum. Det letter både transport og installation.

Monteringen:

Før limning hele belægningen skal tilpasses i hele rummet. Fold halv bredde og sørg belægning sti (er) er roligt bruge tung genstand. Tegn en blyant linje langs de næste banker til at have kontrol over, hvor stierne mødes. Når den ene halvdel er limet, lavet i overensstemmelse hermed på de resterende. Skær gennem begge belægninger, der kan tilpasse sømmene. Så fælles pænere. Bagefter svejsesøm med en kold-svejsning af rør. Brug stål murske eller lignende ved nøje at skære hjørner. Brug kniv med hooked klinge at undgå at skære undergulvet. Klem heldigvis ned overtrækket med f.eks .. håndtag af en saks før opskæring. I indvendige hjørner Fold tilbage og markere hjørnet af foring tilbage. Skær højre for afkrydsningsfeltet. Tight Cut senere. For udvendige hjørner, lavet en v-mærket til gulvet før tæt klipning.

Værktøjer til monteringen: Stål lineal, bred stål murske, kniv med lige og skæve klinge, ekstra knive, tandspartel for lim ansøgning, lineal, kold-svejsning af rør, fiberplader med klud eller lignende til sletning.

Vi har brugt: Stållineal, Kniv med lige og skæve klinge + ekstra blade, Tandspartel til påføring lim, Lineal,  Koldsvejsning af røret Fiberplader med klud striber

Hvor langt kører vi:

Vi hjælper med Valg af Vinylgulv og monterer vinylgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,