EGE EPOCA CLASSIC

Utrolig slidstærk og Praktisk tæppe som kan bruges til Erhverv

EGE EPOCA CLASSIC

EGE EPOCA CLASSIC

Fås i følgende farver:

EGE Epoca Classic Tæppe

  • Ege Epoca Classic er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det rette valg til moderne, stilrene hjem, der kræver lidt ekstra.
  • Tæppet er utrolig høj slidstyrke, som egner sig godt til værelser, stuer og mellem gange.
  • Meget rengørings venlig.
  • Kollektionen fås i 36 moderigtige farver i 400 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 5 års garanti mod gennemslid.
  • Luv/vægt 590 g/m2 i 100 % slidstærkt polyamid.
  • Bestil en gratis tæppeprøve her:
  • http://www.ege.dk/taepper/vaeg-til-vaeg-taepper.aspx

Pris pr. m2 329 Kr

Inkl. moms

Vejl. pris 329,-

 

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

Om Ege Epoca Classic væg til væg tæppe

Kollektionen er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det rette valg til moderne, stilrene hjem, der kræver lidt ekstra. Tæppet er produceret i 100 % slidstærkt polyamid og har høj slidstyrke. Fås i 36 moderigtige farver i 400 cm bredde. 10 års garanti mod gennemslid. Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning. Luv/vægt 590 g/m2.

EGE EPOCA CLASSIC Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Større sikkerhed

Tæpper fra ege mindsker risikoen for fald, da man står bedre fast på et tæppe end på et glat gulv. Tæppet kan dermed også virke som en tryghed. Skulle uheldet være ude, virker kombinationen af tæppeluv og skumbagside som et blødt underlag i modsætning til at falde på et hårdt gulv.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,