Ege Epoca Square Duo

Høj kvalitets tæppe med stor slidstyrke, flotte farver og et unikt design

Ege Epoca Square Duo

Ege Epoca Square Duo

Fås i følgende farver:

Ege Epoca Square Duo Tæppe

  • Ege Epoca Square Duo tæppe med en stor slidstyrke og meget høj gangkomfort.
  • Det er let at vedligeholde, og vælger du dette tæppe til boligen, kan du være sikker på at få et flot tæppe, som holder i mange år.
  • Ege Epoca Square Duo er meget rengørings venlig.
  • Fås i 7 moderigtige farver i 400 og 500 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 10 års garanti mod gennemslid.
  • Luv/vægt 825 g/m2 i 100 % slidstærkt polyamid.
  • Bestil en gratis tæpperprøve her:
  • https://bolig.ege.dk/vaeg-til-vaeg

Pris pr. m2 429 Kr

Pr. m2, Inkl. moms

Vejl. pris 469,-

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

Ege Epoca Square Duo væg til væg tæppe

 

Ege Epoca Square Duo er et rustikt tæppe med stor slidstyrke og meget høj gangkomfort. Tæppet er let at vedligeholde, og vælger du dette tæppe til boligen, kan du være sikker på at få en flot gulvbelægning, som holder i mange år. Fås i 400 og 500 cm bredde. Kollektionen har 10 års boliggaranti mod gennemslid, og den er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.

Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Et godt indeklima

Tæpper fra ege er godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning (DIM). Det er din garanti for, at alle tæpper fra ege opfylder kravene i den frivillige mærkningsordning, etableret af Teknologisk Institut for at fremme sunde indeklimaer, der giver de mest optimale betingelser for komfort og velvære.

Tæpper og allergi

Tæpper fra ege er allergivenlige. Gulvtæpper reducerer allergener og støv i luften, da tæpper er bedre til at opsamle og holde på disse end hårde overflader. Adskillige videnskabelige studier bekræfter, at der ikke opleves øget forekomst af astma og allergi blandt folk, der bor i huse med tæpper på gulvene.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg ege tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,