Ege Sisal Berber

Kvalitets Sisal tæppe i en flot og slidstærk kvalitet

Ege Sisal Berber Tæppe

Fås i følgende farver:

Ege Sisal Berber

  • Ege Sisal Berber er et flot tæppe, som kan bruges til hele huset.
  • Tæppet har et meget naturligt udseende.
  • Ege Sisal Berber er meget slidstærkt.
  • Kollektionen fås i 3 forskellige farvenuancer i 400 cm bredde.
  • Brandtest: MK godkendt efter klassifikationsstandard EN13501-1
  • Luv/vægt 2100 g/m2.
  • Vi anbefaler at sisal fuldlimes på, for at undgå buler.
  • Læs mere her:
  • https://bolig.ege.dk/loese-taepper/kollektion/sisal-berber

Pris pr. m2 429 kr

Vejl. 469 kr

Kupon Pris pr. m2 499 kr.
Som Afpasset tæppe:

549,00 pr. m2 

Kantning pr. m2 199 Kr.

Inkl. moms

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

 

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

 

Om Ege Sisal Berber

Sisal Berber er et fladvævet tæppe produceret af sisal naturgarner, der giver tæppet sin utrolig store slidstyrke og karakteristiske struktur. Løkkekonstruktionen giver kollektionen et spændende og rustikt look, som er dybt forankret i tæppets naturlige garn. Kollektionen fås i 3 flotte farver fra den beige, brune og sorte farveskala, og Sisal Berber er både velegnet som væg til væg-tæppe og afpasset tæppe.

Ege Sisal Berber Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Dejlige at gå på

Tæpper fra ege er bløde og behagelige at gå på. De har en naturlig varme og bidrager positivt til energiforbruget, idet gulve med tæpper føles lunere end hårde belægninger ved samme temperatur.

Et godt indeklima

Tæpper fra ege er godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning (DIM). Det er din garanti for, at alle tæpper fra ege opfylder kravene i den frivillige mærkningsordning, etableret af Teknologisk Institut for at fremme sunde indeklimaer, der giver de mest optimale betingelser for komfort og velvære.

 

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg sisal tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,