Ege Tæppefliser

Ege Tæppefliser når kun det bedste er godt nok

Ege Una Tempo Tiles

Fra 199 kr. pr m2

Ege Una Tempo

Ege Una Tempo Stribe Tiles

Fra 199 kr. pr m2

Una Tempo Stripe Miljø

Ege Epoca Classic Modular

Pris pr. m2 399 Kr.

Ege Epoca Classic Modular

Ege Contra Stripe Ecotrust

Pris pr. m2 269 Kr.

ege Contra Stripe ECT350 m.brun

Ege Tæppefliser

Tæppefliser fra ege er særdeles velegnede til moderne kontormiljøer, som kræver stor fleksibilitet. Tæppefliser er en yderst fleksibel gulvløsning, som giver nem adgang til gulvet under tæpperne. Det betyder, at det er nemt at få adgang til kabelgulvet, hvis der skal foretages reparationer eller nye installationer. Det er især vigtigt i rum, hvor der sker konstante forandringer.

Fliser fra ege er nemme at håndtere, installere og udskifte, da flisernes vægt er lavere end vægten på traditionelle fliser. Den lave vægt forbedrer dermed også montørens arbejdsmiljø, der som følge af den lavere vægt ikke skal bære rundt på tunge tæpper. Trods flisernes lave vægt er de nemme at håndtere på grund af den faste tekstile bagside. Du opnår mange fordele ved at vælge tæppefliser fra ege: nem installation, høj fleksibilitet og lav vægt.

Læs mere om ege tæppefliser her:

http://www.ege.dk/taepper/taeppefliser/list

EGE TÆPPEFLISER

EGE TÆPPEFLISER

Hvor langt kører vi:

Vi monterer tæppefliser i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,