EGE EPOCA STRONG

Imponerende flot vævet tæppe med imponerende slidstyrke.

Ege EPOCA STRONG

Ege EPOCA STRONG

EGE EPOCA STRONG

  • Ege Epoca Strong kollektionen er lidt grovere i teksturen, hvilket sikrer et blødt og stærkt tæppe med meget høj komfort.
  • Teksturen giver desuden tæppet formidable akustikegenskaber.
  • Rengørings venlig.
  • Kollektionen på lager i 2 moderigtige farver i 400 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 10 års garanti mod gennemslid.
  • Luv/vægt 950 g/m2 i 100 % slidstærkt polyamid.
  • Bestil en gratis tæpperprøve her:
  • https://bolig.ege.dk/vaeg-til-vaeg

REST LAGER PRIS pr. m2 199 Kr

Inkl. moms

Vejl. pris 329,-

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

EGE EPOCA STRONG Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Tæpper og allergi

Tæpper fra ege er allergivenlige. Gulvtæpper reducerer allergener og støv i luften, da tæpper er bedre til at opsamle og holde på disse end hårde overflader. Adskillige videnskabelige studier bekræfter, at der ikke opleves øget forekomst af astma og allergi blandt folk, der bor i huse med tæpper på gulvene.

Bedre akustik

Tæpper fra ege er gode for indeklimaet, da de virker både isolerende og lydregulerende. Genklang fra de hårde gulve, lofter og vægge dæmpes betydeligt og er dermed til at sikre god akustik i hjemmet.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,