EGE EPOCA TEXTURE

Utrolig dejligt tæppe som er meget blødt at gå på og meget slidstærkt

EGE EPOCA TEXTURE

EGE EPOCA TEXTURE

EGE Epoca Texture Tæppe

  • Kollektionen kombinerer stilfuldt tæppedesign med høj kvalitet.
  • Ege Epoca Texture CL er er særdeles velegnet til brug i arealer, der kræver lidt udover det sædvanlige.
  • Meget rengørings venlig.
  • Kollektionen fås i 12 moderigtige farver i 400 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 5 års garanti mod gennemslid.
  • Luv/vægt 1050 g/m2 i 100 % slidstærkt polyamid.
  • Bestil en gratis tæpperprøve her:
  • https://bolig.ege.dk/vaeg-til-vaeg

Pris pr. m2 499 Kr

Inkl. moms

Vejl. pris 569,-

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

Om Ege Epoca Texture WT væg til væg tæppe

Tæppekollektionen Ege Epoca Texture er en flot, ensfarvet cut pile-kollektion, som er særdeles velegnet til brug i arealer, der kræver lidt udover det sædvanlige.

Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Gode legetæpper

Når man har børn, er det er en rigtig god idé at vælge et varmt og blødt tæppe til gulvet, da børn tilbringer meget tid på gulvet. Uanset om der leges med dukker eller biler, læses eller tegnes, kan der let gå mange timer, hvor børnene er opslugte af leg på gulvet. Det er derfor vigtigt, at børnene ikke sidder på et koldt og hårdt gulv.

Et godt indeklima

Tæpper fra ege er godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning (DIM). Det er din garanti for, at alle tæpper fra ege opfylder kravene i den frivillige mærkningsordning, etableret af Teknologisk Institut for at fremme sunde indeklimaer, der giver de mest optimale betingelser for komfort og velvære.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,