Forbo Linoleum

Den kendte og meget slidstærke Forbo Linoleum

Forbo linoleum

Forbo linoleum

Forbo Linoleum Marmoleum

Pris ved køb af mere end 60 m2

Pris pr. m2 269 kr

Vejl. pris 299 kr

_____________________________

Pris pr. m2 299 kr

 

Se vores Video af Linoleums Montering

Forbo Linoleum

Den alsidige klassiker med strejf af nutiden. Marmoleum er Forbo’s brand inden for linoleumsgulve. Kollektionen spænder fra diskrete marmorerede design til moderne beton, monochrome eller ensfarvede så vel som interessante stribede mønstre. Marmoleum tilbyder et gulvdesign til enhver smag og ethvert formål. Der er mere end 300 farver og 12 forskellige designstrukturer at vælge imellem.

Rengøring af Marmoleum gulve

Forbos gulvbelægninger imødekommer de store krav, der stilles til gulve i både private hjem og offentlige miljøer. Gulvene skal kunne fungere i mange år under kraftige påvirkninger og samtidig bevare det flotte udseende og høje ydeevne.

Der er en klar sammenhæng mellem, hvordan gulve ser ud, og den måde man rengør og vedligeholder dem. Fremgangsmåden, hyppigheden af rengøringen og midlerne afhænger af de påvirkninger gulvet udsættes for. Forbos produkter og fremgangsmåder er samstemt med førende leverandører af rengøringsmidler og rengøringsydelser.

Marmoleum nem at rengøre

Nemt at montere

For at opnå et perfekt resultat er det vigtigt at gulvbelægningen monteres korrekt. Se vores monteringsvejledninger.
Forbo tilbyder værktøj og bimaterialer i høj kvalitet, som du kan bruge til at opnå det ønskede resultat.
Nøglefaktorerne for en vellykket montering af et slidstærkt gulv er følgende:

Klargøring af undergulvet
Montering af et slidstærkt Forbo-gulv begynder med undergulvet, som skal være tørt, stabilt og plant.
Forbo QuickFit er et træfiberbaseret, hurtigt monteret, alternativ til det traditionelle undergulvssystem. Forbo QuickFit er især velegnet i mindre områder, hvor der skal monteres uden brug af søm, og lim og på steder hvor der evt. er brug for ekstra trinlyddæmpning.

Monteringsplan
Det er vigtigt at udarbejde en god plan, før monteringen påbegyndes. Rum, materialer og undergulve skal have en temperatur på minimum 17 grader Celcius. Materialerne skal have tid til at akklimatisere minimum natten over før montering. Forbo tilbyder specialdesignet monteringsværktøj til transport og udrulning, f.eks. Forbocar eller Forbo Carryset.

Ridsning og skæring
En god start er afgørende: Vær særligt opmærksom på den første bane! Et perfekt resultat opnås ved hjælp af professionelt monteringsværktøj.

Klæbning
Et perfekt monteret gulv kræver perfekt klæbning. Husk at tromle gulvet efter montering for at opnå en korrekt limfuge. Følg iøvrigt altid limproducentens anvisninger.
Efter montering er det vigtigt, at rummet ventileres, så limen kan tørre. Et nymonteret gulv må ikke anvendes eller påføres vægt, før limen er tørret helt, hvilket typisk tager 2 dage under normale forhold.

Svejsning
Svejsning foretages som dekoration og/eller af rengøringsmæssige årsager. Når limen er tilstrækkelig hærdet, hvilket normalt varer en dags tid, kan smeltetråden monteres. Følg anvisningerne i vores monteringsvejledning og på siden af svejsetrådsrullen grundigt.

Finish
For at opnå et professionelt færdigt resultat skal gulvet have en finish, og der findes naturligvis mange kvalitetsprodukter til dette formål. Fodpaneler, trappekanter og overgangsprofiler i forskellige materialer kan bruges til at skabe et perfekt resultat.
Forbo leverer også hulkelsystemer til afslutning mod vægge.

Linoleum montering

Hvor langt kører vi:

Vi monterer Forbo linoleumsgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,