INSPIRATION

TÆPPE MONTERING

Tæppe Montering

AFSLIBNING AF TRÆGULV

AFSLIBNING AF TRÆGULV

VINYL MONTERING

MONTERING AF VINYL

Blomster - InspirationEge Tæppefliser:

Mødelokale som havde et hårdt gulv, som nærmeste skabte ekko klang i rummet. Vi monterede tæppefliser og straks var ekko effekten væk. Desuden skaber fliserne (som er langt i skak tern) en hygge og en helt anden atmosfærer i mødelokalet. Som nu bære præg af et utrolig flot og stilfuld gulv.

N.B. Fordelen ved tæppefliser er at man kan skifte fliserne hvis man er uheldig at spilde noget som ikke kan gå af. Fliserne er monteret med slip-let-lim som man altid kan udskifte fliserne eller ændre mønster helt uden besvær.

Gulv

Et smukt trægulv fuldender indretningen i ethvert hjem. Alle trægulve er fra naturens side unikke og forstærker den boligstil, du har valgt.

Et trægulv er et godt valg til de fleste af boligens rum, fordi det i materiale og konstruktion er et stærkt gulv – og så er det en fantastisk følelse at mærke et rigtigt trægulv under fødderne!

 

Find det rette trægulv til din bolig…

Kom ind i vores butik og se vores store udvalg af trægulve og laminatgulve.

Vi har en gulv afdeling på mere en 300 m2.

Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af gulv til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service.

Vi forhandler bl.a. førende producenter:

Når du skal vælge gulv til køkken, bryggers, entré eller ungdomsværelse, er der meget der taler for at man skal vælge et vinylgulv.

For hvert skridt!Inspiration - Bolig

Du, som værdsætter et slidstærkt gulv, der er nemt at vedligeholde, vælger et vinylgulv! Der findes intet andet gulvmateriale, der giver dig så stor valgfrihed, når det gælder mønstre og farver. Du får et gulv, der er holdbart og slidstærkt – samt let at vedligeholde og hygiejnisk.

Flere forskellige kvaliteter

Køkkenet, med stor aktivitet ved gryderne og omkring middagsbordet! Børneværelset med vild leg og risiko for rullefald! Gangen, som er en travl del af huset! Et vinylgulv kan du lægge i alle slags værelser og rum. Du skal blot være opmærksom på at finde en kvalitet der svarer til netop dine krav og behov i den enkelte situation. Og så selvfølgelig et mønster og en farve, som passer netop dig og din smag.

Ekstra beskyttelseslag

Et tyndt og usynligt ekstra lag af polyester lægges ovenpå det sædvanlige slidlag. Det gør rengøringen nemmere og det forstærker gulvet med hensyn til slidmærker og pletter. Samtidig beholder gulvet sin oprindelige glans.

Let at rengøre

Det er oftest tilstrækkeligt at støvsuge, hvis gulvet kun er lidt beskidt. Når du skal tørre gulvet af, skal du rengøre med tør- eller fugtmopning. Anvend et neutralt rengøringsmiddel, som Tarketts Gulvvask (Den Grønne), og tør efter med rent vand.

Gulvvarme

Inspiration - TapetDe kan selvfølgelig også alle bruges sammen med gulvvarme.

Vi har naturligvis også masser af prøver, og det er altid muligt at låne dem med hjem. Endvidere kommer vi også gerne ud med prøver, for at råde og vejlede omkring valg af gulv til netop din bolig. Og giver også gerne en pris på at få det monteret. Alt dette er uforpligtende og er bare en del af vores gode service.

Markiser kan findes i mange forskellige kvaliteter, og der skal en fagmand til at vurdere, hvilken type der passer på netop jeres hus ud fra jeres personlige ønsker og behov.

Hos Minet får du altid kompetent og grundig rådgivning.