EGE NATURA TWEED

Uld tæppe som nemt at holde pga den tætte vævning i tæppet

EGE NATURA TWEED

EGE NATURA TWEED

Fås i følgende farver:

Ege Natura Tweed Tæppe

  • Uld tæppe og med et kompakt, minimalistisk look, der passer til det moderne, stilrene hjem.
  • Tæppet er med sin slidstærke kvalitet særligt velegnet til rum med stor aktivitet som stuer og værelser.
  • Ege Natura Tweed er slidstærkt og har en selv-rensende egenskab.
  • Kollektionen fås i 4 moderigtige farver i 400 og 500 cm bredde.
  • Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Garanti: 5 års garanti mod gennemslid.
  •  100 % Ny Uld.
  • Bestil en gratis tæpperprøve her:
  • https://bolig.ege.dk/vaeg-til-vaeg

Pris pr. m2 349 Kr

Inkl. moms

Vejl. pris 359,-

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage

“Bestil Tæppet” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

Se vores tæppe monterings video her.

Der ca. 30 sek før videoen selv starter!!

Om Ege Natura Tweed væg til væg uld tæppe

Kollektionen er af 100 % ren, ny uld og med et kompakt, minimalistisk look, der passer til det moderne, stilrene hjem. Tæppet er med sin slidstærke kvalitet særligt velegnet til rum med stor aktivitet som stuer og værelser. 5 års boliggaranti mod gennemslid. Kollektionen er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning, og den er i særklasse, når det gælder gangkomfort og indeklima.

Væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper er igen blevet populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader. Samtidig har et væg til væg tæppe en isolerende effekt og holder på varmen. Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Et godt indeklima

Tæpper fra ege er godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning (DIM). Det er din garanti for, at alle tæpper fra ege opfylder kravene i den frivillige mærkningsordning, etableret af Teknologisk Institut for at fremme sunde indeklimaer, der giver de mest optimale betingelser for komfort og velvære.

Bedre akustik

Tæpper fra ege er gode for indeklimaet, da de virker både isolerende og lydregulerende. Genklang fra de hårde gulve, lofter og vægge dæmpes betydeligt og er dermed til at sikre god akustik i hjemmet.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer væg til væg tæpper i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,