Tarkett Woodstock 832

LAMINATGULV

Høj Kvalitets laminatgulv med høj slidstyrke

Tarkett Woodstock soft cumin oak

Tarkett Woodstock soft cumin oak

Vælge imellem følgende dess:

Tarkett Woodstock 832

Den tydelige overfladestruktur og de fasede kanter på langsiderne af vores Woodstock-gulve giver et naturtro og eksklusivt design.

Pris pr. m2 149 Kr

Inkl. moms

Vejl. Pris 249,-

Levering – 200 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Har du fundet et bedre tilbud?

Så sælger vi det billigere!!

  •         

Laminatgulv – praktisk, slidstærk og flot!

FUNKTION + DESIGN = SANDT

Nu behøver du ikke længere at vælge mellem funktion og design når det gælder gulv. Med Tarkettlamintgulv får du både et smukt udseende og uovertruffen funktionalitet.

Dit bevidste gulvvalg skaber en indbydende og imødekommende stemning allerede i entreen som derefter samler hjemmets nye samlingsrum – køkkenet.

FUNKTION

Robust, holdbart, let at rengøre og praktisk. Nødvendige funktioner for et gulv i hjemmets travle hverdag. Gulvene er udstyret med det limfri kliksystem, 2-lock. Det er markedets mest brugervenlige og gør gulvet let at lægge. Og som om dette ikke var nok, fremstiller vi i Tarkett vores laminatgulve med genanvendelige råvarer.

DESIGN

Grafiske keramikmønstre, klassisk sildebensbrædder, naturto træ- og stenmønstre og bredde eksklusive planker. Bredden på mønstrene i dette års nye kollektion giver næsten uendelige designmuligheder og det vil højst sandsynlig være din egen fantasi som sætter begrænsingerne.

Laminatgulv = Smartfloor!

Søger du et moderne og praktisk gulv?
Et gulv som er meget modstandsdygtigt og passer de fleste steder? Et gulv, som du nemt kan lægge selv, og som er nemt at holde år efter år? Så skal du vælge et laminatgulv, som tåler, at du tager din mountainbike med dig ind, og som er nemt at gøre rent, når børnene har trampet rundt i entreen med snavsede sko. Du får et gulv, der kan lægges næsten overalt i boligen – undtagen i vådrum.

Smukt og friskt
Laminatgulve passer til den moderne familie, som ønsker et smukt og frisk gulv. Et gulv som kan klare hverdagens udfordringer år efter år.

Flere forskellige kvaliteter
Laminatgulve fra Tarkett fås i flere forskellige kvaliteter, tykkelser og prisklasser. Alle gulve har Ultrabase+, et komprimeret HDF-bærelag, som giver ekstra beskyttelse mod indtrængende fugt. De er sågar godkendt til at modstå udfordringerne fx på hotelværelser og i mindre kontorer. Til lydfølsomme miljøer fås desuden laminatgulve med en lyddæmpende bagside. Det er Soundsafe og Acoustic.

Let at lægge selv
Takket være 2-lock, Tarketts limfri låsesystem, er det nemt at lægge et laminatgulv.
Følg den praktiske lægningsvejledning, som vedlægges produktet.

Nemt at holde
Et laminatgulv er nemt at vedligeholde og nemt at holde rent. Normal rengøring som fejning, støvsugning og tørmopning, når gulvet kun er lidt snavset. Pletter fjernes med en fugtig klud. Gulvet vådmoppes efter behov med et mildt, neutralt rengøringsmiddel og tørres efter med en opvredet klud. VIGTIGT! Der må aldrig hældes vand direkte på gulvet!

Op til 25 års slidgaranti
Forudsat at lægnings- og vedligeholdelsesvejledningerne følges, produktet lægges på steder, hvortil de anbefales, og der opretholdes normal rumtemperatur året rundt ydes der garanti på laminatgulve fra Tarkett. Garantitiden er anført på det pågældende produkts emballage og kan variere fra 10 til 25 år

Gulvvarme
Laminatgulve fungerer udmærket over vandbårne og selvregulerende gulvvarmesystemer. Søg rådgivning hos din gulvforhandler.

Kan genindvindes
Alle laminatgulve fra Tarkett kan genindvindes.

Moderne og praktiske laminatgulve fra Tarkett!

Hvor langt kører vi:

Vi monterer laminatgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,