Tarkett Woodstock

LAMINATGULV

Høj Kvalitets laminatgulv med høj slidstyrke

Tarkett Woodstock

Udgår!! Der produceres ikke mere!!!

Når lageret er tømt, kan der ikke fås mere!!

Den tydelige overfladestruktur og de fasede kanter på langsiderne af vores Woodstock-gulve giver et naturtro og eksklusivt design.

  • Ekstremt slidstærkt og solidt 
  • Planker med rolige, harmoniske træmønstre
  • Enkelt at lægge med det limfri låsesystem Unifit®
  • Kollektionen findes i 5 flotte træ mønstre look.
  • Garanti: 20 År.
  • Dimension: 1292 x 193 x 8 mm.
  • Tykkelse 8 mm.
  • Pakke: 1,993 m2
  • Finde yderligere information her:
  • https://prof.tarkett.dk/da_DK/kollektion-C000369-woodstock

Pris pr. m2 215 Kr

 Ved køb af min. 20 m2

Min. 120 m2 = 189 Kr

 Ved køb af min. 120 m2

Pr. m2, Inkl. moms

Vejl. Pris 349,-

Levering – 350 Kr.

Leveringstid: ca. 3 – 5 hverdage.

Leveringstid  gælder både ved afhentning og levering.

“Bestil Gulv” eller Få et Tilbud på Gulvet

Woodstock-kollektionen har samme høje slidstyrke som vores øvrige laminat. De fem forskellige planker giver dig harmoniske designs med en ægte følelse af træ. Ligesom i Sondlogic-kollektionen finder du både traditionelt fyrretræ og ludbebehandlet fyrretræ. Moderne design med ekstrem holdbarhed – helt enkelt.

SLIDSTÆRKE GULVE, DER FØLES NATURLIGE

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem. Det er flot og fås i mange forskellige stilarter og udtryk til en god pris. Samtidig er det slidstærkt og robust og passer derfor godt til familier med hund og børn.

Tarketts laminatgulve giver dig en naturtro følelse af sten eller trælook. Nærmere et rigtigt trægulv kommer du ikke. Med vores 33 designs og planker i tre størrelser kan du skabe din egen stil og dit eget udtryk med en naturlig struktur eller glatte overflader. Der findes laminatgulve til ethvert behov og enhver smag.

Laminatgulve består af over 80% træfibre, og kan kombineres med gulvvarme. De er lette at lægge med nogle få basisværktøjer. Vi anbe- faler, at du lægger et lyddæmpende underlag, som dæmper lyden og øger komforten. Gulve i kollektionen SoundLogic har indbygget underlag.

Et laminatgulv kan lægges oven på et eksis- terende gulv*, så længe det er fast og plant. Gulvet er nemt at rengøre med støvsuger og fibermoppe.

Hvor langt kører vi:

Vi monterer laminatgulv i store dele af Jylland fx.:

Vi kører til Århus, Horsens, Stensballe, Torsted, Vejle, Bredballe, Juelsminde, Hornsyld, Hedensted, Tørring, Løsning, Rask Mølle, Silkeborg, Odder, Ølsted, Daugård, Uldum, Lindved, Barrit, Bjerre, Stouby, Hatting, Lund, Børkop, Jelling, Skibet, Egtved og mange flere byer,